{flike}

12988000s

Snart mai, snart sommer og aktivitetstilbudene står i kø! Det skal bli gøy, men før vi kommer så langt vil vi minne om tilbudet vi har fått ifm Vestfold Maraton som arrangeres lørdag 3.september:

Alle TLK-medlemmer betaler en fast pris på 200 kroner uavhengig av om du vil løpe individuelt (hel eller halv maraton) eller på stafettlag (8 eller 4 løpere). MEN dette forutsetter at dere melder dere på pr mail til oss, og IKKE via den vanlige påmeldingsløsningen til Vestfold Maraton/EQ Timing. Send en mail med ønsket distanse, evt om du vil være med på et stafettlag, til e-post: post@tjome-lopeklubb.no.

Påmeldingsfrist for dette tilbudet er 1.august. (Mulig å melde seg på senere, men da til full pris.)
(NB! Jobber dere i Tjøme, Nøtterøy eller Tønsberg kommune får dere gratis deltagelse, men da gjelder egne påmeldingsrutiner).

SÅ over til det denne artikkelen egentlig skulle handle om, nemlig mai, juni og juli! Under har vi samlet noen av tilbudene. Denne listen er på ingen måte uttømmende. For en fullstendig terminliste anbefales kondis.no.

Mai

(Klikk på lenkene for mer info.)

Onsdag 4.mai: Midtåsenløpet – Kort og relativt «snilt» motbakkeløp opp til Midtåsen i Sandefjord. Hvis det er noen som har lyst til å prøve seg på motbakkeløp er dette et fint sted å begynne. Løypelengde: 2.480 m – Total stigning: 110 meter – Underlag: 95 % asfalt, 5 % fin skogssti. Påmelding her. (OBS! Påmeldingsfrist 30.04 kl 23.59).

Torsdag 5.mai (Kr. Himmelfartsdag): Trening kl 12.00!! (Ikke kl 19.00). Dette blir en litt spesiell treningsøkt. Vi ønsker mer erfaring med det nye tidtakerutstyret vårt før Skjærgårdsløpet og kjører derfor et lite testløp i Tjømekarusellens korte løype (2,2 km). Vi varmer opp først og jogger ned etterpå så det blir en fin treningsøkt totalt sett. Selve «løpet» kan kjøres fullstendig etter eget ønske, fort, middels, rolig, baklengs. Her er det ikke tiden som er viktig (i hvert fall ikke for vår del), kun at vi får registrert en del løpere over målstreken.

Lørdag 7.mai: Holmenkollstafetten. Vi stiller med 2 lag i Norges største mosjonsløp!

Tirsdag 10.mai: Treningsøkt og «teorikurs» med Gunhild Halle Haugen i Sandefjord. Husk å melde deg på hvis du vil være med.

Søndag 15.mai: Tjømekarusellen – løp 5. Link til påmelding legges ut ca 1 uke før løpet.

Lørdag 21.mai: Klubbmesterskap i motbakkeløp/terrengløp. Det finnes som kjent nesten ikke motbakker på Tjøme, så det å kalle det et motbakkeløp er vel egentlig en overdrivelse. Men løp blir det, og i fjor ble det faktisk ett av de hyggeligste arrangementene vi gjennomførte. Mer info kommer. I mellomtiden kan dere lese reportasjen fra fjorårets løp.

27 – 29.mai: Klubbtur til Beitostølen inkl. deltagelse i Fjellmaraton lørdag 28.mai. Fortsatt mulig å være med, men vær obs på at prisen stiger på de fleste distansene 1.mai. Antall TLK-påmeldte pr nå: 16 stk!

Juni

Onsdag 8.juni: BDO-mila TønsbergGratis mosjonsløp på Messeområdet i Tønsberg.

Søndag 12.juni: Skjærgårdsløpet Verdens Ende. Påmelding her. Vi ønsker deltagere, men også frivillige hjelpemannskaper hvis det er noen som ønsker å bidra (løypevakter mm). Alle som hjelper til inviteres til en liten funksjonærfest etter løpet med god mat og drikke.

Søndag 19.juni: Tjøme på langs – sommerutgaven – ca 17 km fra Ferjeodden til Verdens Ende – 95% av løypa er skog/terreng/grusvei – inkludert litt vassing over Kølabekk. Minimalt med asfalt – rett og slett en hyggelig tur i terrenget på Tjøme! Mulig å være med på deler av veien.

Lørdag 25.juni: Kristinaløpet i Tønsberg. Allerede 14 påmeldte fra TLK. Påmelding her.

Juli

Søndag 3.juli: Trimkassemaraton – Strengt tatt ikke en full maraton, «kun» 27,5 km (ca). Vi starter på ungdomsskolen og skal innom alle de 4 trimkassene vi har satt ut på Tjøme og Hvasser før vi returnerer til utgangspunktet. Innlagte korte pauser ved alle trimkassene der den som vil skriver seg inn i trimkasseboka, og en litt lengre pause ved trimkasse nr 3 – Tjønneberget på Hvasser. Da er vi litt under halvveis (ca 12 km). Alle har med drikkebelte/-sekk med litt mat og drikke. Det er lov å være med på kun deler av strekningen som går slik:
Tjøme ungdomsskole – Holtekjæråsen – Flatåsen – Tjønneberget (Hvasser) – Torås – Tjøme ungdomsskole.
OBS! En del mer asfalt enn «Tjøme på langs».

Lørdag 9.juli: Havnaløpet. Antar vi får en del deltagere her også.

Og såååå….. kan man ta ferie! Vel, rent bortsett fra den ultraintervall-greia vi planlegger i juli da….

Publisert: 25.04.2016