Medlemsfordeler

 

 

Vil din bedrift gi medlemsfordeler til medlemmer i Tjøme Løpeklubb? Kontakt oss på post[@]tjome-lopeklubb.no.

Her er gjeldende avtaler:

 

20% rabatt hos Olympia Sport

20% rabatt på veiledende priser i butikk og nettbutikk. Gjelder ikke varer på salg. Rabatten oppnås ved fremvisning av gyldig TLK medlemskort. Medlemskortet ligger i klubbappen vår Spoortz.

Ved handling i nettbutikk må du først registrere deg på gyldig link. Linken ligger i klubbappen under «Meldinger» og «Grupper: Tjøme Løpeklubb». (Kan også fås ved henvendelse til oss).

For produkter og annen info, klikk her


 

15% rabatt hos Løplabbet Tønsberg

15% rabatt på veiledende priser på sko, bekledning og tilbehør. Gjelder ikke kampanjevarer/kampanjepriser. Rabatten oppnås ved fremvisning av gyldig TLK medlemskort.

For produkter og annen info, klikk her.

 


 

Klubbtøy fra Trimtex til rabatterte priser + individuell medlemsrabatt (25%) i nettbutikken

Trimtex har designet en egen klubbkolleksjon for Tjøme Løpeklubb slik at vi kan bygge vår egen profil og identitet.

Trimtex har spesialisert seg på teknisk teambekledning til kondisjonsidretter. Produktene er av god kvalitet, og prisene er gode sammenlignet med tilsvarende tøy på markedet.

Alt produseres og leveres på forespørsel, og Trimtex opererer med et minimumsantall på 5 stk av hver artikkel før de setter i gang produksjon. Leveringstid er ca 6 uker fra bestilling. Bestilling skjer én gang pr år eller ved behov.

Vi har et lite lager med klubbtøy. Ta kontakt på e-post: post[@]tjome-lopeklubb.no

Alle TLK-medlemmer har også 25% individuell medlemsrabatt ved handling i Trimtex sin nettbutikk. Rabattkoden er: TjomeLopeklubb

For produkter og annen info, klikk her.

 


 

Avtale med NEMUS Nøtterøy og NEMUS Tønsberg

Vi har klubbavtale med rabatterte priser hos NEMUS Nøtterøy og NEMUS Tønsberg. Avtalen gjelder behandling og forebygging av belastningslidelser, skader og sykdom.

NEMUS (NErve, MUskel og Skjelett) er en landsdekkende helsegruppe med tverrfaglig kompetanse innen kiropraktikk, fysioterapi og massasje.

TLK har hatt flere medlemmer til behandling hos NEMUS med gode erfaringer. Vi kan trygt anbefale klinikken og behandlingen som tilbys.

Bestill time her

  


 

Rabatterte priser på trening hos Fokus treningssenter på Tjøme

Medlemmer av TLK får lavere månedspriser på trening hos Fokus treningssenter på Tjøme. Oppdaterte priser fås ved henvendelse til treningssenteret. Rabatterte priser oppnås ved fremvisning av gyldig TLK medlemskort.

Mer info om Fokus treningssenter, klikk her.