Medlemsfordeler

 

 

 

Vil din bedrift gi medlemsfordeler til medlemmer i Tjøme Løpeklubb? Kontakt oss på post[@]tjome-lopeklubb.no.

Her er gjeldende avtaler:

 

 


15% rabatt hos Løplabbet Tønsberg

15% rabatt på originale priser på sko, bekledning og tilbehør hos Løplabbet Tønsberg. Rabatten gjelder ikke kampanjevarer/kampanjepriser. Bruk egen TLK rabattkode som er sendt ut pr mail til alle medlemmer, eller vis frem mobiltelefon med mailen som bekrefter avtalen/medlemskapet i TLK.


 


20% rabatt hos Olympia Sport

20% rabatt på veiledende priser. Gjelder ikke varer på salg. Rabatten oppnås mot fremvisning av Olympia Sports fordelskort som du får i butikken. For produkter og annen info, klikk her.

 


 

Klubbtøy fra Trimtex til rabatterte priser

Trimtex har designet en egen klubbkolleksjon for Tjøme Løpeklubb slik at vi kan bygge vår egen profil og identitet.

Trimtex har spesialisert seg på teknisk teambekledning til kondisjonsidretter. Produktene er av god kvalitet, og prisene er gode sammenlignet med tilsvarende tøy på markedet. Trimtex har egen produksjon i Estland og selger produktene uten fordyrende mellomledd.

Alt produseres og leveres på forespørsel, og Trimtex opererer med et minimumsantall på 5 stk av hver artikkel før de setter i gang produksjon. Leveringstid er ca 6 uker fra bestilling. Bestilling én gang pr år eller ved behov.

Vi har et lite lager med klubbtøy. Beholdningsoversikt finnes her (klikk).

 


  

Avtale med NEMUS Nøtterøy og NEMUS Tønsberg

Vi har tegnet en klubbavtale med NEMUS Nøtterøy og NEMUS Tønsberg om behandling og forebygging av belastningslidelser, skader og sykdom.

Avtalen omfatter regulær og prioritert behandling (garantert time innen 24 timer) til rabatterte priser.

NEMUS (NErve, MUskel og Skjelett) er en landsdekkende helsegruppe med tverrfaglig kompetanse innen kiropraktikk, fysioterapi og massasje.

TLK har hatt flere medlemmer til behandling hos NEMUS med gode erfaringer. Vi kan trygt anbefale klinikken og behandlingen som tilbys.

  


 

15% rabatt hos Løplabbet Sandvika

15% rabatt på veiledende priser på hele varesortimentet hos Løplabbet Sandvika. Inkluderer sko, bekledning, pulsklokker, sekker, hodelykter mm.

For de som ikke er kjent med Løplabbet fra før så er det en spesialisert løpeskoforretning hvor alle ansatte har grundig opplæring og kursing. De ansatte er selv aktive løpere eller mosjonister og har derfor solid erfaring med både løping og løpesko. De gjennomfører en grundig test av hver enkelt løper for å finne riktig sko til dine føtter/ditt løpesteg, og dermed redusere risikoen for skader. Mer om selve testen her: http://www.loplabbet.no/slik-tester-vi-deg

  


  

Rabatterte priser på trening hos Fokus treningssenter på Tjøme

Medlemmer av TLK får lavere månedspriser på trening hos Fokus treningssenter. Kr 399,- pr mnd for voksen og 279,- pr mnd for ungdom. Normale priser er hhv 479,- og 349,-. Oppgi at du kommer fra Tjøme Løpeklubb. Medlemslister ligger i resepsjonen.