Klubbtøy

run1

Vi har vår egen klubbkolleksjon hos Trimtex. Produktene er bestillingsvare, og det er minimumsantall på 5 stk av hvert produkt før produksjon iverksettes. Vi bestiller tøy samlet én gang pr år, eller ved behov. Neste hovedbestilling er i januar 2021.

Vi har noen produkter på lager, se liste (oppdatert 27.8.2020). Kan bestilles pr mail/facebook.

Løpejakke Trainer
Dame 3 stk M – 1 stk L

Løpetrøye Run (blå)
Herre 1 stk L – 1 stk XL
Dame 2 stk M – 1 stk L

Løpetrøye Run –
Jubileumsutgave (hvit)

Singlet (blå)

Løpetrøye Free langermet
Herre 3 stk M
Dame 1 stk S – 2 stk M

Løpetrøye Zipp langermet
Dame 1 stk M

Flex genser
Herre 1 stk M – 3 stk L – 1 stk XL
Dame 2 stk S – 1 stk M – 3 stk L – 1 stk XL

Fast shorts (med innertights)
Herre 2 stk M – 3 stk L
Dame 1 stk S – 3 stk M – 1 stk L

Lue (unisex)

Pannebånd (unisex)

Hansker (unisex)
2 stk M

Tights kort (shorts)

Størrelser

Tøyet er forholdsvis normalt i størrelsen med unntak av Flex shirt og Run t-shirt, som kan oppleves litt smått (kommer litt an på hvor tight du liker at treningstøy sitter). Her kan man vurdere å gå ett hakk opp ift hva man vanligvis bruker. Størrelsestabeller finner man på hjemmesiden til Trimtex.

I utgangspunktet kan alle produkter leveres i både herre- og damemodell, men vi trenger som nevnt minst 5 stk av hvert produkt før Trimtex produserer. På enkelte produkter har det vist seg vanskelig å komme opp i minimumskvantum på både herre- og damemodell (f.eks singlet), så da blir alternativet enten å bestille en felles modell, eller spare bestillingen til neste gang, og se om det er flere som vil ha da.

Kolleksjon og priser

Se “Din stk.pris” – helt til høyre i tabellen: Prisliste 2020