Klubbtøy

run1Vi har vår egen klubbkolleksjon hos Trimtex. Produktene er bestillingsvare, og det er minimumsantall på 5 stk av hvert produkt før produksjon iverksettes. Vi bestiller tøy samlet én gang pr år, eller ved behov. Neste hovedbestilling er i januar 2021.

Vi har noen produkter på lager, se liste. Kan bestilles pr mail/facebook.

Produkt Herre/Unisex Dame
1 par – XL
Tights kort 1 stk – M Utsolgt

Størrelser

Tøyet er forholdsvis normalt i størrelsen med unntak av Flex shirt og Run t-shirt, som kan oppleves litt smått (kommer litt an på hvor tight du liker at treningstøy sitter). Her kan man vurdere å gå ett hakk opp ift hva man vanligvis bruker. Størrelsestabeller finner man på hjemmesiden til Trimtex.

I utgangspunktet kan alle produkter leveres i både herre- og damemodell, men vi trenger som nevnt minst 5 stk av hvert produkt før Trimtex produserer. På enkelte produkter har det vist seg vanskelig å komme opp i minimumskvantum på både herre- og damemodell (f.eks singlet), så da blir alternativet enten å bestille en felles modell, eller spare bestillingen til neste gang, og se om det er flere som vil ha da.

Kolleksjon og priser

Se “Din stk.pris” – helt til høyre i tabellen: Prisliste 2020