{flike}

Høsten er en fantastisk tid for alle som er glad i løping. Her gir vi deg noen av høstens høydepunkter – sett med TLK-øyne 🙂

Tirsdag 12/9 – 3.000 meter

Årets klubbmesterskap på 3.000 meter bane – eller rett og slett bare en real treningsøkt!
Hvor: Nesskogen Idrettspark, Lindholmveien 18, Nøtterøy.
Når: Kl 19.15
Påmelding: Bare å møte opp. Løpet starter 19.15, så all oppvarming og registrering må være ferdig før dette.

km 3000
Fra 3.000 meter’n i 2015. En fin dag.

Tirsdag 12/9 – 202020

Samme dag arrangeres Right To Play’s aksjon «202020», til støtte for utdanning av jenter i Midtøsten.
Hvor: Holmestrand
Når: Fra kl 16 til kl 20.
Hvordan: Du velger selv når du ankommer og hvor mange runder du vil gå/løpe. Ingen forhåndspåmelding eller tidtaking unntatt hvis du vil løpe et helt maraton. Valgfri startkontingent fra 50 kroner og oppover.

Lørdag 16/9 – Oslo Maraton

TLK stiller med 13 deltagere, inkludert en førstegangsløper på maraton – May-Lisbeth! Beate Husby løper sin andre maraton, mens Caspar heller ikke i år kunne la muligheten til å løpe 42 km i Oslos gater gå fra seg. Håkon Bull, på sin side, klinker like godt til med hele Oslotrippelen – først maraton, deretter halvmaraton og til slutt 10 km. Øvrige deltagere løper enten halvmaraton eller 10 km. Vi ønsker lykke til, til alle sammen!

Tirsdag 19/9 – Trening på Borgheim!

Høstens første løpetrening utenfor Tjøme blir tirsdag 19.september på Borgheim/Nøtterøy. Vi løper i lysløypa på golfbanen på Borgheim. Oppmøte kl 19.00 utenfor Wilhelmsenhallen v/ Nøtterøy Videregående Skole.

14523183
Fra en av treningene våre «utaskjærs» i fjor – her på Teie.

Lørdag 23/9 – Tjøllingmila

10 km asfalt eller 5,3 km terreng. Flere TLK-medlemmer ryktes å melde seg på, men foreløpig er det ingen som har tatt steget.

Hjemmeside (klikk her)
Påmelding (klikk her)


Søndag 24/9 – Tjømekarusellen – 7.løp

Tjømekarusellens septemberløp er historisk sett den Tjømekarusell-utgaven hvor flest deltagere løper sitt beste løp for sesongen, antagelig grunnet den optimale kombinasjonen mellom form og klima 🙂

Påmelding (klikk her)


Søndag 15/10 – Re-Mila

Re-Mila har etablert seg som en hyggelig høsttradisjon i Vestfold, og i skrivende stund er 7 TLK’ere påmeldt.

Hjemmeside (klikk her)
Påmelding (klikk her)

IM39
Mange TLK’ere på startstreken i Re-Mila i fjor. Dette er under halvparten av de som var med.

Søndag 15/10 – Amsterdam Marathon (klubbtur 2017)

Samme helg som Re-Mila pakker 11 TLK’ere løpekoffertene sine og vender løpesnutene sørover for å delta på ulike distanser i Amsterdam Marathon. Et par debutanter på maratondistansen har vi her også.

Lørdag 21/10 – Hytteplanmila

Løpet det sies at flest mosjonister setter ny pers i løpet av året. Men man må absolutt ikke ha perseambisjoner for å være med i Hytteplanmila. Fin løype og god stemning blir det uansett. Foreløpig 15 påmeldte TLK-ere, og som i fjor kan det se ut til at løpet blir fulltegnet før løpsdagen. Det er allerede påmeldt 1945 deltagere, og i fjor gikk taket på rundt 2150. Sitter du på gjerdet – som undertegnede – kan det derfor hende du må ta et valg i nær fremtid – om du vil være med eller ikke.

Påmelding (klikk her)

IM29
Bra gjeng på Hytteplanmila 2016.

Lørdag 21/10 – Moaløpet

Ønsker man ikke reise helt til Hytteplanmila har man muligheten til å være med på et flott terrengløp i lokale omgivelser i bøkeskogen i Stokke, nemlig Moaløpet. Nydelige løyper og fin stemning. Klubbrekorden kan dog være vond å slå. Den innehas nemlig p.t. av sportslig leder i klubben, som ønsker å være anonym.

Søndag 22/10 – Tjømekarusellen 8.løp – Kulturløpet 2017

I oktober har Tjømekarusellen undertittelen «Kulturløpet» og arrangeres dagen etter Hytteplanmila/Moaløpet. BÅDE for deg som ikke fikk nok på lørdag, OG for deg som ikke ønsker å forlate øya for å løpe løp. Tidligere har Kulturstafetten/Kulturløpet blitt arrangert som et eget arrangement, men i år legges Kulturløpet inn som et regulært Tjømekarusell-løp søndag 22.oktober (søndagen i kulturuka – uke 42).

Påmeldingen åpner ca 2 uker før løpet.

…så var det nesten slutt….

…men bare nesten. Etter denne dato begynner konkurransesesongen sakte, men sikkert å ebbe rolig ut, men det vil selvsagt være mulig å finne konkurranser også etter denne dato 🙂 Tjømekarusellen i november og desember, Jessheim vintermaraton, Nyttårsløpet i Tønsberg, Kondis’ nyttårsløp osv.

Merk at….

I denne oversikten er ikke treninger tatt med – unntatt den på Borgheim 19.sept. En fullstendig treningsoversikt vil du til enhver tid finne på denne siden (klikk her).

I år – som i fjor – kjører vi 1 trening pr mnd utenfor Tjøme – hele vinteren igjennom. Husvik, Teie, Eik mm. Nærmere info kommer.
I tillegg er det styrketreninger hver lørdag, unntatt lørdager i tilknytning til ferier, pluss enkelte lørdager hvor vi er opptatt andre steder – som f.eks Amsterdam, Hytteplanmila osv. Info vil bli gitt på facebook hver torsdag eller fredag i forkant.

Vi løpes!

Publisert: 10.09.2017