{flike}

Konkurransesesongen er i full gang, og etter Holmenkollstafetten følger morsomme utfordringer på løpende bånd. Hensikten med denne artikkelen er å informere om, og eventuelt inspirere til å melde seg på noen av disse løpene, samt å begynne rekrutteringen til Vestfold Maraton. Løp er gøy, og sammen med klubbkamerater blir det om mulig enda gøyere!

Vestfold Maraton lørdag 5.september

IMG 8952Som vi ser av bildet var Vestfold Maraton en tøff, men fantastisk morsom opplevelse i fjor. (Ingen grunn til bekymring, etter bare noen få timer for seg selv klarte løperen på bildet å gjøre rede for seg.)

Målet er å stille 3 eller 4 åttemannslag. 1 damelag, 1 herrelag, samt 1 eller 2 mix-lag. Tanken at damene som vant i fjor har hevd på plassene på damelaget, dersom de ønsker det selv. Herrelaget skal naturligvis toppes i et forsøk på å komme nærmere seieren :-). Så blir det 1 eller 2 mix-lag avhengig av interessen. Startavgift pr løper (dersom vi stiller 4 lag) blir 114 kroner, billig moro.

Etter at løpet er ferdig gjør vi som i fjor, vi finner et sted hvor vi samles, spiser, drikker, skryter, ljuger og ellers alt som måtte falle naturlig. Det er selvfølgelig helt akseptabelt å løpe maraton eller halvmaraton alene, og fortsatt være med på festen etterpå.

Vi begynner rekrutteringen allerede nå. Hvem har lyst til å være med? Svar på facebook, eller på mail: geirmorten77@gmail.com. (Vi har noen navn på blokka allerede, men meld gjerne fra på nytt sånn at vi er 100% sikre.)

BDO-mila tirsdag 26.mai

Tirsdag 26.mai anbefaler vi å droppe løpetreningen til fordel for BDO-mila i Tønsberg. Løpet er gratis, du får en fin t-skjorte og muligheten til å treffe utøvere fra det norske skilandslaget. To TLK-medlemmer er allerede påmeldt.

Skjærgårdsløpet søndag 14.juni

Sier ikke så mye om Skjærgårdsløpet i denne omgang, men hold av datoen 14.juni. Løpet blir et lavterskel mosjonsløp med lokalt preg, helt i tråd med tidligere gjennomføringer (2012 og 2013). Start og mål på Verdens Ende. Vi trenger både løpere og frivillige… Mer info kommer.

Kristinaløpet lørdag 27.juni

Det gleder et TLK-hjerte å se at det allerede er 9 TLK’ere som har meldt seg på enten 5 eller 10 km i Kristinaløpet den 27.juni. Blir vi flere enn 10 så er vi med i trekningen om en lagpremie. Link til påmelding finner dere her.

Andre løp

Ellers er det et vell av andre løp å velge mellom. Noen av disse finner dere i vår egen konkurranseoversikt, og utover det anbefales terminlisten på kondis.no. Minner også om årets klubbmesterskap på bane lørdag 6.juni.

IMG 9021
Noen av de som var med på Vestfold Maraton i fjor.

Publisert: 13.05.2015