{flike}

IMG 0240Lørdag var det duket for en klubbsamling som markerte slutten på løpeåret 2014 og starten på 2015. Samlingen inneholdt premieutdeling etter Tjømekarusellens fem løp fra august til desember, samt klubbmesterskapet på bane som ble avholdt den 25.oktober. Det var også mulighet for å prøve klubbtøy ifm ny bestilling som blir sendt nå den 2.februar. Videre gikk praten om løst og fast, og temaer som påmelding (og «ambisjonsnivå») til Holmenkollstafetten og foredrag med Ingrid Kristiansen ble berørt. I alt hadde 33 TLK-medlemmer, store og små, møtt opp for å overvære seansen.

Premieutdeling

Det hele startet med premieutdeling for Tjømekarusellen og klubbmesterskapet. Alle barn som har deltatt i ett eller flere løp fikk sine velfortjente medaljer. De som ikke var til stede får naturligvis premiene sine ved en senere anledning. Videre var det diplomer til alle klubbmestere fra banemesterskapet i oktober, samt alle løyperekordinnehavere fra Tjømekarusellen.

IMG 0240

IMG 0400

Av andre premier så vanket det bøker med faglig innhold til de to med flest deltakelser i Tjømekarusellen i 2014 – 5 av 5 – nemlig Beate Husby og Morten Almquist. Beate fikk løperomanen «Løp som en jente – en humoristisk og inspirerende bok om å fullføre maraton» av Alexandra Heminsley, men Morten fikk boka «Best i Løping» som er skrevet av Halvor Lauvstad og Arild Tveiten og inneholder bl.a treningsprogrammer, tips om løpeteknikk osv.

Lop-som-en-jente-forsidelauvstad-halvor-best-i-loping

Videre ble det delt ut en Fair Play-pris, eller «Ivan Fernandez Anaya-prisen» som vi liker å kalle den. I et terrengløp i desember 2012 stoppet spanske Ivan Fernandez Anaya opp da han så at kenyaneren Abel Mutai, som ledet løpet klart, hadde sluttet å løpe noen meter før målstreken, fordi han trodde han var i mål. Det var han derimot IKKE så Anaya stoppet han også, loset Mutai til mål og sørget for at kenyaneren krysset målstreken først som den «rettmessige» seierherre.

FERNANDEZ-ANAYA

Og skulle du ha sett, noe av det samme skjedde i Tjømekarusellens fjerde løp i november. Petter Sletten og Torbjørn Hotvedt-Aaberg lå i front, men løp feil ved golfbanen. Caspar Rieber-Mohn lå like bak og kunne lett ha benyttet anledningen til å stikke forbi og opparbeide seg et solid forsprang. Det gjorde han derimot IKKE. Det han gjorde var å legge på sprang etter Sletten og Hotvedt-Aaberg og skrike av full hals, få de to på rett spor, for deretter å legge seg inn på 3.plassen igjen og ta opp kampen på ærlig, sportslig vis. Rekkefølgen i mål ble som den var på feilløpingstidspunktet, Sletten og Hotvedt-Aaberg foran Caspar. Fortjent Fair Play-pris, og et ekstra klapp på skulderen, til Caspar!

Avslutningsvis ble det foretatt loddtrekning av uttrekkspremier basert på antall deltakelser i Tjømekarusellen.

Tjøme Løpeklubb ønsker å rette en stor takk til våre premieleverandører Statoil Tjøme, Dag’s Marked på Nøtterøy og Trimtex Norge.

statoildags-markedTrimtex-logo

Publisert 18.01.2015