{flike}

Tradisjonen tro var det strålende vær, skyfri himmel og hyggelig atmosfære da Kristinaløpet ble arrangert for 38.gang i Tønsberg. Og tradisjonen tro tok Tjøme Løpeklubb hjem prisen for største idrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund med våre 45 fullførende deltagere. Vi glemmer heller ikke Siri-Emilie som løp barneløpet, så dermed var vi egentlig 46 🙂

Dette er det største deltagerantallet TLK noen gang har stilt med i et løp. Innsatsen gir oss 10.000 kr rett inn på klubbkontoen, også det for tredje året på rad. Vi er dypt takknemlig overfor alle som bidro på «dugnaden» 🙂

En stor takk også til arrangøren, Tønsberg Friidrettsklubb, for en morsom utfordring og en flott premie!

IMG 1707s
Noen av de som deltok. Foto: Bjørn R. Skotte.


Topp 10-plasseringer


Resultatmessig sørget Helga Hincenberga og Julie Wiik for dobbeltseier på 10 km. I Sandefjordsløpet for noen uker siden var det Julie som vant foran Helga, denne gang ble det omvendt. Alltid morsomt med litt vennlig rivalisering innad i klubben 🙂

Helgas tid ble 41:29, som er ny klubbrekord på 10 km for kvinner. Det var Anne-Sofie Fjeldstad som hadde den gamle rekorden på 41.45 fra Hytteplanmila i 2014. Julie fulgte på 41:54, og tok med det klasseseieren i sin klasse. Anne-Sofie løp også bra i går, kom på 9.plass totalt og 2.plass i sin klasse.

Blant gutta tok Øystein Anmarkrud en flott 5.plass i tøft selskap. Han løp på 34:54 og senket sin egen klubbrekord i Kristinaløpet med ca 30 sekunder. Han tok også klasseseieren i egen klasse. Seierherren ble ingen ringere enn Okubamichael Fissehatsion fra IK Tjalve, som blant annet vant Hytteplanmila i fjor på 29.08(!) og NM i halvmaraton på 1.04.45! På 2.plass kom Ole-Petter Fjeld, så det var ikke akkurat smågutter Øystein løp mot.

Flere personlige rekorder, solide klasseplasseringer og flotte enkeltprestasjoner ble også registert blant TLKs øvrige deltagere. Veldig mange satte årsbeste på 5 eller 10 km, godt levert under det som ikke akkurat kan beskrives som optimale løpeforhold (les: en smule varmt).

I tillegg fikk Jan Jørgensen en flott plakett for å ha gjennomført sitt 25. Kristinaløp! Vi gratulerer! 


Alle TLK-resultater finner dere her (klikk)

Løpets offisielle resultatlister (EQ Timing) finner dere her (klikk)

Klubbrekorder finner dere her (klikk)

Klubbtur til Hytteplanmila

Vi benytter anledningen til å slå et slag for klubbturen vår til Hytteplanmila lørdag 20.oktober. I skrivende stund er 24 TLK’ere påmeldt løpet (se link). Se bort ifra lagoversikten der det står 21, søk opp klubb og skriv «Tjøme», da ser man hvem som er påmeldt.

Det blir ikke felles buss, men det blir felles mat og drikke etter løpet for de som ønsker det.

Det blir også overnatting på Hotell General rett utenfor Hønefoss for de som har lyst og anledning. Ta i så fall kontakt med hotellet og hør om de har flere ledige rom. Mange har booket rom allerede, noen fra fredag til søndag og noen fra lørdag til søndag.

Løping er som kjent gøy alene, men det er – om mulig – enda gøyere sammen med andre! 🙂

Publisert: 01.07.2018