{flike}

11911786Da er løpekursene over for denne gang. Totalt 35 personer har gjennomført kurset og lært om hjertekapasitet, oksygenopptak, løpeteknikk og «hemmeligheten» med terskeltrening. Løper og instruktør Hauk Are Fjeld har formidlet nyttig lærdom på en enkel og forståelig måte og har klart å tilpasse innholdet til den enkelte løper. Han har gitt gode råd om løpeteknikk, styrketrening og drilløvelser. Ved hjelp av «enkle» metoder som laktatmåling og filming av løpesteg har hver enkelt kursdeltaker fått et innblikk i hvordan treningshverdagen kan legges opp på en fornuftig måte. Forhåpentligvis sitter mange nå igjen med en konkret plan – og massevis av inspirasjon til å ta fatt på en god treningshøst!

Drill-øvelsene som ble gjennomgått på kurset finner dere her. Under videoen finner dere også en kort forklaring til de tre første øvelsene.

Treningsøkt/oppfølgingsøkt lørdag 12.september kl 12.30 (OBS! Ny tid grunnet folkemøtet på Lindhøy skole kl 1500-1700).

Dersom interessen er stor nok (minst 7 stk) kjører Hauk en «oppfølgingsøkt» for oss lørdag 12.september kl 12.30. Sted blir det samme som under kurset med oppmøte direkte på Torås. Ved å bruke den samme løypa ser man lettere om man har hatt fremgang siden sist. (Raskere rundetid med samme laktat = fremgang). Treningsøkta er åpen også for dere som ikke var med på kurset, men som ønsker en laktatmåling. Pris 100 kr for én måling, 130 kr for to. Påmelding pr mail til: post@tjome-lopeklubb.no, eller på facebook.