{flike}

Førstkommende helg løpes konkurransesesongen for alvor i gang med en stor TLK-kontingent i Holmestrand (pr 1.april er det påmeldt 32 stk), pluss enkeltdeltagelser i Paris (Frank) og Rotterdam (Håkon). Men noen har som kjent vært i gang en stund allerede. Her følger en kort oppsummering av TLK-resultater i mars.


Håkon Bull
Håkon løp sitt fjerde løp for sesongen den 11.mars. Løpet var CPC Den Haag Halve Marathon i Nederland med 9500 deltagere på startstreken. Etter en uke med influensa ble tiden meget respektable 1.25.50. En snittfart på 4.04 pr km er noe flere av oss sliter med å holde på ett 1000-metersdrag på trening 🙂

Langfredag løp han årets femte løp, som var en 10 km i bydelen Salford i Manchester, England. Distansen gikk unna på 39.20, noe Håkon selv kaller en fin tempoøkt før Rotterdam Marathon søndag 8.april.

Jan Jørgensen
25.mars – selveste Palmesøndag – stilte Jan til start i den 13.utgaven av Warszawa halvmaraton i Polen, et løp Jan har deltatt i flere ganger. Med en urokkelig marsjfart på rundt 5.25 pr km løp han inn til finfine 1.54.41. Det er fire 5-kilometere på rad på ca 27 blank, pluss 1 km i samme tempo. Flott levert, Jan!

Roger og Yvette Christiansen
Roger og Yvette har heller ikke ligget på latsiden i påsken. Den reiseglade og svært aktive duoen har benyttet høytiden til å delta i det tradisjonsrike arrangementet Isle of Man Easter Festival of Running. Et meget populært arrangement med løpskonkurranser 3 dager på rad, og med et skyhøyt nivå. På den avsluttende konkurransen på dag 3 (1.påskedag) løp hele 18 løpere under 16 minutter på 5 km! 

Roger og Yvette løp også godt, og etter en kupert 10 km på Langfredag og et strabasiøst bakkeløp på Påskeaften, avsluttet de like godt trippelen på dag 3 med hver sin nye personlige rekord på 5 km, hhv 21.32 på Roger og 25.18 på Yvette! Vi gratulerer!

uk
Arkivbilde fra Danmark i februar, men siden det ble to nye PR passet det så godt å bruke det på nytt 🙂

Freddy Skjenken
Litt ski til slutt. Lørdag 17.mars gikk Freddy Skjenken Birken i flott vintervær, men på skikkelig trått føre grunnet 25 minus ved start på Rena. Tidvis som å gå på sandpapir. Slutt-tiden ble deretter, men en real treningsøkt ble det allikevel. Kjenner vi Freddy rett ble det 5 timer og 26 minutter ikke i hvilepuls, men i smilepuls 🙂

Publisert: 01.04.2018