{flike}

Vinter er ikke den tiden på året hvor løpskonkurransene ligger som tettest på terminlista, men den som leter finner. Aktive medlemmer har vi året rundt. Her følger en oppsummering av TLK-medlemmers innsatser i januar og februar. (Er det noe vi ikke har fått med oss, gi oss et tips!)
loebvinter

Polar Night Half Marathon
Tidligere omtalt på Facebook, men tar det med i denne oppsummeringen også. Lørdag 6.januar løp Frank Jacobsen, John Frisli Jahre og Marius Frisli Jahre halvmaraton i Tromsø på hhv 1:34:59, 1:36:49 og 1:40:23. Meget gode tider på vinterføre, og gode klasseplasseringer på alle.
pnhm

Håkon Bull
Håkon har vært aktiv og allerede rukket å løpe tre løp i 2018. Vi oppsummerer kort:
Lørdag 13.januar løp han 5 km i arrangementet Chevron Houston Marathon i Texas på 19.27. Det ble 2.plass i klassen og 38.plass totalt (av 4005 løpere).
Dagen etter løp han maraton i det samme arrangementet på 2.58.54! 1.plass i klassen, ett steg opp fra dagen før.
Lørdag 24.februar løp han halvmaraton i Kiel i motvind på 1:24:02. 1.plass i klassen og 13.plass totalt (av 589 løpere).
Med 3-timers grensa på maraton brutt kun 14 dager ut i det nye året, og 3.58-fart på halvmaraton i ruskevær, tyder mye på at Håkon er i rute for en god sesong.
Jan Feb
Håkon løp 2 minutter raskere i 2016, men årets forhold var av det krevende slaget.

Winter Run
Lørdag 3.februar deltok Victoria Andresen i Winter Run i Oslo. Her var det først og fremst deltagelsen og ikke tiden som stod i høysetet, noe som absolutt kan anbefales en gang i mellom 🙂

Ultraløp
Caspar Rieber-Mohn brukte første lørdag i vinterferien til å kjenne på «hamster-i-bur» aka «gullfisk-i-bolle»-følelsen ved å løpe 50 km i katakombene på Bislett. Etter 92 runder i kjelleren (bokstavelig talt) fant han endelig veien til mål. 50 km ble tilbakelagt på 4 timer og 45 minutter. Underveis passerte han maraton på 4.01.21. Hvis det er noen som er like skvatt hakke gale som Caspar der ute, og kunne tenke seg å bli inspirert til å prøve det samme, så har han blogget om opplevelsen her (klikk).
Cas50
Så fornøyd blir man når man har løpt 50 km i kjelleren på Bislett.

Yvette og Roger Christiansen
Yvette og Roger ble kåret til årets løperpar i TLK i 2017, delvis grunnet et høyt antall løpsdeltagelser i inn- og utland. 2018 har ikke startet noe annerledes. I januar deltok de i både løp og swimrun på Fuerteventura, og nå sist søndag (25/2) deltok de på løpskarusell i Aarhus, Danmark. Det endte med ny pers på 10 km for Yvette på 51.09, mens Roger løp på 44.16.
Danmark
Roger og Yvette løp 10 km i Danmark.

Montebellorennet
Men vi har ikke bare ivrige løpere i klubben, vi har også ivrige skiløpere. Montebellorennet i Sande (40 km) ble arrangert 17.februar, og fra Tjøme Løpeklubb deltok Freddy Skjenken og Guri Lise Berg. Guri Lise gikk på 2.55.54 og ble nr. 9 i klassen og Freddy gikk på 3:03:45 og ble nr. 36.

Expedition Amundsen
Hans-Petter Mietle er også glad i en skitur. I helgen har han deltatt i Expedition Amundsen, 100 km på ski fra Haukeliseter til Maurset i Eidfjord, med en forholdsvis tung pulk på slep. Han tilbakela turen på 25 timer og 58 minutter og kom på en sterk 15.plass i klassen for individuelle utøvere.
hp
Beviset på å ha fullført en forholdsvis tøff skitur i mange minusgrader.

Når man ser aktivitetsnivået i to relativt rolige vintermåneder skjønner man at det kan bli rimelig travelt for en stakkars skribent når løpesesongen tar av for alvor. Derfor fortsetter vi å oppfordre alle til å dele erfaringer og løpsopplevelser på facebooksiden vår. Dette til inspirasjon og motivasjon for klubbens øvrige medlemmer. Dere forteller best om egne løpsopplevelser, og som vi har sagt flere ganger tidligere; dette er ikke skryt, men informasjonsdeling 🙂

Publisert: 26.02.2018