{flike}

Tjøme Løpeklubb har i dag hatt representanter i mosjonsløp i Norges to største byer.

I Oslo har Caspar Rieber-Mohn og Stian Ferborg Andersen løpt det tradisjonsrike Sentrumsløpet, og de har gjort det med bravur! Caspar hadde satt seg et mål om å løpe mila på under 40 minutter i løpet av året, og Sentrumsløpet var første mulighet. Det gleder oss derfor stort å se at klokka stoppet på 39:52! Caspar melder om en løpsplan som fungerte perfekt, han løp de 10 kilometerne med såkalt negativ splitt (siste halvdel raskere enn første), men innrømmer at han måtte grave dypt mot slutten. Siste kilometer gikk unna på 3:40, og med kun 8 sekunder til gode på 40 blank, så vitner det om en skikkelig vinnerskalle!

Stian var nok mer usikker på formen, men også han kan melde om ny pers på en meget solid tid, 45:36! Det er tydelig å se at grunnformen er på plass nå rett før Holmenkollstafetten. Apropos stafetten – med en distanse som Stian nok er enda mer komfortabel med enn en seig 10 km (vi kan informere om 9.beste etappetid på 12.etappe i 2013 og 25.beste etappetid på 3.etappe i 2014, begge år med godt over 1000 lag på startstreken), så er det ikke annet å gjøre enn å glede seg!

Litt lenger vest i landet har Hilde Stegen gjennomført halvmaraton i hennes egen kjære hjemby, Bergen, og det på aldeles framifrå vis. Hilde løp de 21,1 kilometerne under Bergen City Marathon på rett i overkant av to timer. Det har ikke lyktes redaksjonen å komme i kontakt med Hilde, men vi antar hun er fornøyd. Fra før vet vi at hun skryter veldig av Bergen, så vi tipper hun har hatt en tipp topp dag! 🙂

Kjempeinnsats av alle sammen!

IMG 9347
Caspar. Bildet er fra Oslo Maraton, men vi antar følelsen er den samme.

stian andersen
Stian

hilde stegen
Hilde

Publisert: 25.4.2015