{flike}

Så har også Jan og Caspar innledet løpesesongen, mens Håkon allerede har vært i gang en stund. I helgen deltok alle tre på mellom- og søreuropeiske breddegrader.

Jan dro som vanlig på denne tiden av året til Polen, hvor han pleier å sesongåpne med Warszawa halvmaraton. I år løp han på 1 t 52 min og ble nr 66 i sin klasse. Slett ikke verst i et stort og populært løp med over 12000 deltagere. I Polen var også Håkon med, og han løp halvmaraton i underkant av 1 t 25 min. Det holdt til en finfin 13.plass av 721 deltagere i den relativt store aldersklassen M50.

Caspar dro på firmatur til Malaga, og hva er vel da mer naturlig enn å slenge seg med på en spontan halvmaraton? Som sagt, så gjort. Løpet var Málaga City Half Marathon med nesten 7000 deltagere. Caspar fullførte på 1 t 47 min og er godt fornøyd med gjennomføringen.

CasparMalaga1
I Malaga er det bankkort i premie til alle som fullfører.

Vi gratulerer alle tre med flotte prestasjoner!

Synes du det høres morsomt ut å kombinere reising og løping så er vi en fin gjeng som drar på «klubbtur» til Amsterdam Marathon i oktober (uke 41). Her skal vi løpe forskjellige distanser (8, 21 eller 42 km), og tar ellers sikte på både litt shopping og litt sightseeing. Thomas Bjørnestad har også lovet oss en guidet tur til distriktet med de røde lysene, der han tilbragte mye av sin ungdom.

Foreløpig er vi vel en 10-12 stk som har planlagt å reise nedover, men det er alltid plass til flere. Mer om turen finner du her.

 

Publisert: 26.03.2017