{flike}

charlottDet begynner å bli en fulltidsjobb å rapportere om aktivitetsnivået blant medlemmene våre. Denne uken har vært en særdeles hektisk uke i så måte. Her følger en kjapp gjennomgang.

Aller først må vi rette opp i den urett vi gjorde forrige helg da vi glemte å nevne Charlott Fredholms iherdige innsats under iForm-løpet i Oslo. Da skjedde det nemlig såpass mye at hun rett og slett falt ut av oppsummeringen. Men som sagt så løp hun altså iForm-løpet 10 km i Frognerparken på en flott tid, 51:31.

Når det er sagt kan vi heller ikke denne uken utelukke at noen har falt ut av oppsummeringen, for makan til aktivitetsnivå skal man lete lenge etter! Vi har hatt deltakere både innenlands og utenlands, i vanlige løp, i motbakkeløp og i triatlon.

Jentebølgen

På torsdag hadde vi flere deltakere med i Jentebølgen i Tønsberg hvor totalt 3-400 spreke damer løp i sommervarmen. Har faktisk ikke full oversikt over hvem som var med, og spiller allerede her inn ovennevnte forbehold om at noen kan ha falt ut av oppsummeringen. Men nevner i fleng: Caroline Erlingsen Fridheim, Rikke Erlingsen, Hilde Granly, Nora Øyen, Albertine Storm-Syslak, Andrea Storm-Syslak. Har du TB+ abonnement kan du lese mer om løpet her.

Her er noen bilder fra løpet:
Caroline og Rikke
Caroline og Rikke var med (Foto: Arne)

Albertine og Andrea
Albertine og Andrea var også med. (Foto: Heidi). I tillegg til minst et par andre.

SjokoladeSkjørteløpet

Artig navn på et løp som var feiringen av 5-årsjubileet til nettbutikken Løpeskjørt. Årets tema var selvfølgelig sjokolade, og vår deltaker var igjen Charlott Fredholm. Charlott er helt tydelig inne i en heftig konkurranseperiode med både EcoTrail, iForm-løpet og gårsdagens sjokoladeløp gjennomført i løpet av 3 begivenhetsrike uker.

Det fysiske løpet ble gjennomført lørdag, men løpet kan også gjennomføres som et virtuelt løp som kan løpes hvor som helst – og når som helst – i løpet av juni. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på (koster 300 kr) og løpe 10 km på egen hånd – eller sammen med andre, så får du premie tilsendt i posten. Les mer her.

Sjokolade
T-skjorta du får ved å melde deg på årets virtuelle Skjørteløp. I tillegg får du medalje mm.

Skuggenatten Opp

I Telemark har John Frisli Jahre og Geir Vike løpt motbakkeløpet Skuggenatten Opp, et løp som er 4,3 km langt, har 456 høgdemeter, og er kjent for å ha en av de fineste motbakketraséene i landet. Geir løp fort og kom på 4.plass i klassen M35-39. John løp enda litt fortere, og ble nr 8 av 32 i den relativt tøffe klassen M23-34.

Her er et bilde fra starten av løpet:
skuggenatten
Inni denne klynga står både Geir og John klare til start i et heftig motbakkeløp.

Blåfelden Rett Opp

På Vestlandet, nærmere bestemt i Møre og Romsdal, har Lars Kyllo og Gunnhild Solli Haukaas deltatt i motbakkeløpet Blåfelden Rett Opp. Basert på det totale fraværet av TLK-navn på resultatlista antar vi at de tok det som en tur og stilte i trimklassen, sammen med ca 200 andre trimmere. Her er et bilde av Gunnhild (startnr 697) og Lars (to hakk til høyre for Gunnhild) på toppen etter løpet.
blaafelden

Stockholm Marathon

Vi drar utenlands og kan rapportere om at Håkon Bull har løpt Stockholm Marathon på 3:02:54, etter en særdeles hard åpning. 5 km på 20:05, 10 km på 40:40, mens halvmaraton ble passert på 1:27:13. Etter hvert tok varmen overhånd, en skjebne han delte med flere andre løpere, og Håkon kjempet seg i mål tross underskudd i væskebalansen. Han ble til slutt nr 18 i klassen og 392 totalt av ca 9500 menn. Håkon var ellers meget godt fornøyd med dagen og skryter av både arrangørklubbene og arrangementet i seg selv.

Spitsbergen Marathon

Vi holder oss, om ikke utenlands, så i hvert fall langt utenfor fastlands-Norge, og kan melde om to TLK-medlemmer som har løpt i fantastiske omgivelser, og med patruljerende isbjørnvakter i løypene. Det var deltakerrekord og løpere fra hele verden, da Spitsbergen Marathon ble arrangert for 22.gang.

Line Yvonne Aagesen Svendsen løp halvmaraton og Ingrid Ørsal løp 10 km, eller Spitsbergenmila som den kalles på folkemunne. Det var en annen TLK-kjenning – også ved navn Ingrid – som vant mila på Svalbard, nemlig Ingrid Kristiansen (som var på TLK-besøk i mars i fjor), men vår egen Ingrid var ikke langt bak. Line Yvonne kan ellers melde om en tøff dag i en flott halvmaratonløype. Fint vær, men noe vind. Hun er godt fornøyd med turen og kan definitivt anbefale Svalbard og Spitsbergen Marathon som reisemål.

Ingrid

Husvik Invitational Triathlon

Bjørn Skotte har representert Tjøme Løpeklubb i sitt første triatlon for året – HIT – Husvik Invitational Triathlon. Han overlevde svømmingen, faktisk svømte han nesten minuttet raskere enn i fjor, fulgte opp med rask sykling og god løping og kom i mål på 1:13:01, noe som ga en finfin 34.plass. Bjørn er totalt sett meget fornøyd med gjennomføringen. Navnebror Bjørn Skollerud, som holder et svømmekurs 28.juni eksklusivt for TLK-medlemmer, viser at han fortsatt holder meget høyt nivå og tok en sterk 3.plass.

hit
Bjørn i ny, fin og ikke minst moteriktig triatlondrakt

Vi tar også med at TLK-venn og superinstruktør Hauk Are Fjeld, som mange av dere kjenner fra løpekursene han holdt for oss i fjor sommer, har satt ny personlig rekord på 1500 meter, med knallsterke 4:04,8. Hauk har slitt en del med skader, og resultatet er derfor ekstra gledelig. Litt over 4 minutter på 1500 meter er en tid vi «vanlige, dødelige» aldri vil være i nærheten av, men felles for både elite og mosjonister er at hvis man holder seg skadefri og får trent godt over tid, så kommer resultatene til slutt!

Med dette ønsker vi dere en fortsatt god helg, en aktiv søndag og en feiende flott, ny uke! Neste helg er det Skjærgårdsløpet, hvor vi fortsatt ønsker både flere deltakere og frivillige løypevakter. Ta kontakt ved interesse. Jobben er rimelig enkel, kan utføres sittende i en campingstol, heiende på slitne deltakere som løper forbi. Etter løpet inviteres alle de frivillige til en hyggelig, liten avsluttende grillfest på Verdens Ende!

Publisert: 05.06.2016