26.juli 2014 {flike}

Tjøme Løpeklubb har i dag vært representert i stor stil i Tuddal Triathlon. 4 blad Kristiansen, 3 blad Grov og 1 blad Stig Eriksen sørget for at hele 10 prosent av startfeltet på sprintdistansen (totalt 77 deltagere) var fra Tjøme.

Tuddal har ikke sluppet unna hetebølgen som har inntatt landet, så varmt var det at det nesten ble forbudt å bruke våtdrakt (forbudt over 22 grader i vannet), og det er slett ikke verst i et «fjellvann» i Tuddal. Deilig å svømme, men desto varmere å sykle og løpe. Løypetraseen i Tuddal triathlon er heller ikke blant de snilleste, så at det ble en varm opplevelse er ikke vanskelig å forestille seg.

Stig Eriksen ble dagens mann med 2.plass i klassen sin og 19.plass totalt. En tid i underkant av 1 time og 20 minutter er meget sterkt i Tuddal-traseen, det kan alle som har prøvd løypa i Tuddal skrive under på, red.anm 🙂

Videre var det et durabelig oppgjør i Grov-familien mellom far Harald og sønn Hans Martin. Harald svømte godt, syklet enda bedre og hadde ca 2 minutter og gå på til Hans Martin før den avsluttende 5 km-løypa. Nå vet jo de som kjenner Hans Martins løpeferdigheter at 2 minutter ikke er en spesielt trygg ledelse, men jammen holdt ikke Harald unna og kunne til slutt juble for seier i den interne familiekampen. Med 2 sekunders margin! Harald var forståelig nok godt fornøyd, Hans Martin ikke fullt SÅ fornøyd…til tross for dagens desidert beste løpstid blant TLK-løperne, og 5.beste tid totalt i sprintklassen.

Flotte prestasjoner fra de øvrige TLK-deltagerne også. Jon som etter suveren svømming og sykling ledet før den avsluttende løpingen, Henry som leverte svømming av ypperste merke, Hanne Marie som debuterte på triathlon, og sist, men ikke minst, Rebekka og Bing som også har bidratt sterkt til å sette Tjøme Løpeklubb på triathlon-kartet i dag. Alle kan være meget godt fornøyd med egen innsats.

{flike}

Bilde 1: En fornøyd gjeng etter løpet.
Bilde 2: Henry in action (Foto: Dag Oliver)
tuddal

tuddal4