{flike}

1000 2Årets Tjømekarusell blir den fjerde i rekken siden oppstarten i 2014. Det første året hadde vi 5 løp, mens det i 2015 ble arrangert hele 10 løp. I 2016-utgaven gikk vi ned til 9 løp, og der kommer vi også til å ligge i år. Det blir løp i januar, februar, mars, april, mai, august, september, november og desember. I juni arrangeres Skjærgårdsløpet, i juli tar vi sommerferie og i oktober arrangeres Kulturløpet (ikke stafett i år).

Nyheter

Vi gjør noen endringer til årets utgave:

– Vi skrinlegger distansene 5,6 km (vinter) og 6,1 km (sommer) og innfører 5 og 10 km. Vi beholder den korte løypa (2,25 km) og selvfølgelig også barneløpet.
– Prisen økes til 30 kr pr løp. (Engangslisensen er 30 kr, denne betales kun én gang pr kalenderår). Barn t.o.m 12 år løper fortsatt gratis, dette gjelder uavhengig om de løper barneløpet eller 2,25 km.
– Du kan betale 200 kroner å være påmeldt de 8 første løpene, dvs t.o.m november. (Desemberløpet holdes utenom da dette blir et innsamlingsløp med valgfri startkontingent). Du får da en liten rabatt hvis du har planer om å være med på alle løpene, og du slipper å tenke på dette med påmelding og betaling for hvert enkelt løp utover i sesongen. (Ulempen er at datoene for alle løpene ikke er satt ennå, kun januarløpet pr nå). Ønsker du dette, send oss en melding.
– Det er IKKE lenger mulig å betale med kontanter. Betaling foregår via Vipps eller mCASH, evt bankoverføring.
– Det er 13 års aldersgrense for deltagelse på 5 og 10 km. Dette har med trafikksikkerhet å gjøre da løperne må krysse vei på steder uten løypevakt.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til en ny sesong med løp i norges kanskje mest uhøytidelige løpskarusell!? Påmeldingen er åpen! 🙂

Påmelding her


IMG 7407
I november 2016 dukket jaggu Supermann opp også.

Publisert: 14.01.2017