{flike}

løpeglede

Vi har fått mange fine tilbakemeldinger på spørsmålet vårt om hva dere medlemmer forbinder med Tjøme Løpeklubb. Vi takker for alle gode innspill! Styret har sett på alternativene og kommet frem til 3 ord vi ønsker å identifisere oss med:

Inkluderende – Motiverende – Løpeglede

Inkluderende fordi det er nettopp det vi ønsker å være! Både på trening og i konkurranser skal det være rom for alle, uavhengig av nivå, tempo og ambisjoner! På trening ønsker vi å få i gang den nye gåjogg-gruppa vår. Vi vil kvitte oss med «stempelet» om at løpeklubber bare er for de raskeste. (Hvis det noen gang har vært et stempel på Tjøme. Forhåpentligvis ikke.) Inkluderende favner dessuten flere andre, gode innsendte bidrag, som fellesskap, sosialt og for alle.

Motiverende fordi mange ville ha med en variant av enten motiverende eller motivasjon. Mange motiveres av det å trene sammen med andre. Det å vite at noen står og venter på deg hele året gjennom – på fast sted og til fast tid – kan være nok til å overvinne dørstokkmila og ta en tur på løpetrening.

Løpeglede ganske enkelt fordi det er det ordet flest ville ha med. Løpeglede beskriver godt den gode, nesten euforiske følelsen løpingen gir oss. OK, alle dager er kanskje ikke like gode (unntatt for Caspar…), men la oss i det minste én gang for alle knuse myten om at «løpere smiler ikke». Er det noen som fortsatt utsetter dere for denne vrangforestillingen; be de ta seg en tur på trening i Tjøme Løpeklubb! 🙂

Alle innsendte bidrag kan ses i ordskyen øverst på siden. Jo flere ganger et ord er foreslått, desto større ord i ordskyen.

Med ønsker om en fortsatt god løpehøst,
Styret

Publisert: 27.09.2016