{flike}

Ikke noe mindre aktivitet denne uken enn forrige! Med kun én uke igjen til Skjærgårdsløpet (du har vel husket å melde deg på!? Eventuelt trenger vi fortsatt 2-3 løypevakter, ta kontakt!) tar vi en oppsummering av denne ukas TLK-resultater:

Løpskarusellen i Tønsberg, Stockholm High Five 5K og Stockholm Marathon
Den som har konkurrert desidert mest denne uken er Håkon Bull. Han har rett og slett hatt det svært travelt på konkurransefronten. Håkon startet konkurranseuka på onsdag med å bli nr.1 i klassen – nr. 3 totalt – tross feilløping, i løpskarusellen i Essoskogen

Fredag kveld fikk han presset inn en kontrollmålt 5 km på småpene 19.40 i Stockholm, som et oppvarmingsløp til ukas høydepunkt og hovedløp, Stockholm Marathon på lørdag.

På lørdag løp han maraton på 3.05.24, en flott 3.plass i klassen, i et kokende hett Stockholm sentrum. Med temperaturer rundt 30 grader i skyggen var det forståelig nok mange som fikk problemer i varmen. Håkon slet nok også litt med væskebalansen, men holdt stilen imponerende fra start til mål. Hva den mannen er laget av er ikke lett å si.

Lysefjorden Inn
En annen som har imponert stort i helgen er John Frisli Jahre, som deltok i ultramaratonløpet Lysefjorden Inn. Løpet er et 62 km langt terrengultraløp med 2.500 høydemeter fra Oanes fergekai til Lysebotn, som ligger helt innerst i Lysefjorden.

john
John løp på 8 timer blank, ikke ett sekund over eller under, men nøyaktig 8:00:00 🙂 Det holdt til en flott 27.plass.

Kollentrappa
På torsdag deltok Cathrine og Frida Johanne Bjørnestad (pluss storebror Tommy) i det morsomme trappeløpet Kollentrappa, hvor målet er å løpe de 600 trappetrinnene fra bunn til topp i Holmenkollbakken uten å få melkesyre. Neida, litt melkesyre ble det nok, men gøy hadde de det allikevel! Både Cathrine og Frida viste at det er i motbakke det går oppover.
fcb

Beitostølen fjellmaraton
Ikke et Fjellmaraton uten deltagelse fra TLK. Anne-Sofie Fjeldstad og Jan Jørgensen har vært faste deltakere i mange år, mens Arild og Hege Sæhle har fått registrert flere deltagelser de siste årene. I år var også Roger og Yvette Christiansen med for første gang.

Anne-Sofie løp inn til en flott 1.plass i klassen sin på maraton. Hun ble nr. 3 totalt av alle kvinner som deltok. De andre løperne våre løp halvmaraton. Jan syntes nok det ble litt tøft i varmen, men løp allikevel inn til en flott 4.plass i klassen. Roger og Yvette klinket til med suverene tider på hhv 1.35.52 og 1.52.39!

Arild og Hege hadde ingen intensjoner om å kollapse underveis i det varmeste Fjellmaraton man har registrert på mange år. De bestemte seg tidlig for å tilpasse farten etter forholdene. Et smart valg kan det nok ha vist seg å være, da det var flere som segnet om i de kokvarme løypene, uten antydning til vindpust i fjellet.
DSC 0369
Ikke lett å finne bilder av TLK-løpere fra Beitostølen i år, men her kommer i hvert fall ett av Yvette stormende mot mål.


OsloMila og Tough Viking

I Frognerparken ble OsloMila arrangert for andre gang, og vår deltaker var Trine-Lise Nørstad Inglés. Var det varmt i fjellet så var det ikke noe mindre hett i Oslo-gryta lørdag. Trine-Lise rapporterer om sitt tøffeste løp hittil, men fullførte med stil.

Når vi først er i Oslo tar vi også med at Freddy Skjenken har deltatt i Tough Viking, som beskrives som Nordens største og mest brutale hinderløp. Det består av harde, våte og utfordrende kilometere med mengder av brutalt store hinder, designet av spesialister fra marinen. Midt i blinken for Freddy der altså! 🙂

TLK-resultater

Alle TLK-resultater finner dere her. Her er det også en link videre til løpets offisielle resultatlister ved å klikke på overskriften/arrangementsnavnet.

Nå går vi inn i en meget spennende uke med blant annet Skjærgårdsløpet på søndag. Glem heller ikke funksjonærløpet (til Skjærgårdsløpet) på onsdag, eller BDO-Mila i Tønsberg samme dag, for den del.

Husk å melde dere som løypevakter til Skjærgårdsløpet, hvis dere vil bidra til et knirkefritt arrangement førstkommende søndag på Verdens Ende 🙂


Publisert: 3.juni 2018