{flike}
brun
I Brunlanesløpet den 8.juli hadde vi 9 TLK-medlemmer på startstreken. Blant annet stilte det et sterkt kobbel med herremenn på den lengste distansen, 9 km. John Frisli Jahre (36:41), Marius Frisli Jahre (37:33) og Jan Kristian Johansen (37:42) presterte alle sterke tider på en varm dag i en kupert terreng-/grus-/asfaltløype.

Damene gjorde det også bra. Beathe Skog ble nr. 10 totalt av alle kvinner med tiden 42:47. Hun ble nr. 4 i aldersklassen, blant annet slått av navnesøster og eventyrer Cecilie Skog, som ble nr. 3. Tydelig at du må legge inn noen langturer over Grønland for å hevde deg blant de aller beste, Beathe. Cathrine Bjørnestad, på sin side, forbedret tiden sin fra 2016 med ca 2 minutter fra 52:13 til 50:16, en sterk prestasjon! May-Lisbeth Hansen løp også 9 km med strålende humør og innsats og kom i mål godt under timen.

På den korteste distansen, 4,6 km, løp Thomas Bjørnestad ett av sine beste løp noensinne, med 22.40 i en løype som inneholdt blant annet et langt parti med sand! (=TUNGT). Å følge den utviklingen Cathrine og Thomas har hatt i tre år som TLK-medlemmer har vært en ren glede.

Jacob og Veronica Hansen var de to siste tjømlingene på startstreken og deltok på 4,6 km uten tidtaking. Flott levert av begge to. Jacob er ikke TLK-medlem (foreløpig…?) og måtte finne seg i å være fotograf på dette nydelige lagbildet:
brunla
Fin dag i Brunlanes!

Strømstadmilen

Samme dag, lørdag 8.juli, løp Håkon Bull, samt Yvette og Roger Christiansen Strømstadmilen. Håkon løp 10 km på 40:19 og ble nr 2 i aldersklassen, mens Yvette og Roger løp 5 km. Yvette løp på 26:50, som er et halvminutt raskere enn Kristinaløpet(!), og ble nr 32 av 118. Roger løp på 22:29 og tangerte nesten den flotte tiden sin fra Kristinaløpet (22:15).

Feriespretten

Onsdagen etter, den 12.juli, deltok Stine Sem Kristoffersen i terrengløpet Feriespretten i Telemark og vant klassen sin! Vi gratulerer!

feriespretten
Ikke hver dag vi har klassevinnere i TLK.

NM i motbakkeløp

Tre dager etter Stines flotte prestasjon fikk vi en ny episode i føljetongen: «Hvor dukker John og Marius opp denne uken?» Svaret var selvfølgelig: På NM i motbakkeløp! (Hvor ellers, liksom?) NM var i år lagt til motbakkeløpet Kvasshovden Opp i Ulvik på vestlandet og ble altså arrangert med to TLK’ere på startstreken. John ble nr 55 og Marius nr 81 blant alle menn i et særdeles tøft startfelt. Vi er stolte av dere, gutter! Her er en reportasje fra løpet på kondis.no.

nm2nm
John har en imponerende rekke deltagelser i diverse motbakkeløp de siste par årene, og av og til er også Marius med.

Motbakkeløpet Fra fjord til helvete

Et løp vi hittil ikke har omtalt er motbakkeløpet med det morsomme, og sikkert dekkende navnet, Fra fjord til helvete, som ble arrangert på Hov i Land den 17.juni. Fra TLK stilte Anne-Sofie som vant klassen sin og slo blant annet alle deltagere mellom 20 og 40 år! En av de få hun måtte seg seg slått av var tidligere langrennsløper Bente Skari. Her er en liten rapport fra løpet.

10 km i Nederland

Avslutningsvis har Yvette og Roger, på sin Europa-turné, løpt 10 km i løpet 10 van Noordwijk i Nederland. Dette tror jeg var første gang TLK var representert i Nederland, og hva passer vel da bedre enn å minne om høstens klubbtur til Amsterdam Maraton! Se artikkel her. Vi har vært i kontakt med både arrangør og hotell og det er ledige plasser begge steder! Men merk at påmeldingen stenger 4.september, eller før om det blir utsolgt.

ryc
Yvette og Roger etter målgang i 10 van Noordwijk.

Fremover

Til helgen deltar Knut Ole i Dolomites Skyrace, et «lite» fjelløp i Dolomittene 🙂 Videre arrangeres fine løp som Rallarvegsløpet, Blefjells beste, Hornindalsvatnet maraton m.fl, men om vi har TLK’ere med her, eller i andre løp, har vi ikke helt oversikt over.

Bruk gjerne facebook-siden vår aktivt til å dele bilder og løpsrapporter, spre løps- og treningsglede, dersom du enten deltar i løp eller ønsker å invitere til en liten treningstur i sommerferien.

Ha en fortsatt fin sommer!

Publisert: 17.07.2017