{flike}

IMG 2268
I dagens BDO-mil som gikk av stabelen på Messeområdet i Tønsberg, og som er noe så fantastisk som et gratis mosjonsløp (sponses av en av skilandslagets hovedsponsorer BDO), hadde TLK med seks deltakere. Disse var Caspar, Stian F.A, Morten, Håkon, Henry og Bing. Sistnevnte løp riktignok sammen med håndballaget sitt, Tønsbergs Turn, men TLK’er er han okke som.

Bing løp 5 km uten offisiell tidtagning, men kunne notere seg for en flott tid under 21 minutter, noe som holdt til en 3. eller 4.plass totalt på 5 km! (Vi glemte å telle). Sterk tid i en kupert løype som går rundt 2.dammen i Messeområdet, en liten tur ut i Tønsbergmarka, inkludert en tur opp til vanntårnet på Frodeåsen, og tilbake igjen.

Resten av folket løp 10 km. Caspar snakket, smilte og koste seg gjennom løypa til en fantastisk tid, og Håkon løp som en klokke hele veien og var ikke langt bak Caspar i mål. Henry viste at han ikke har ligget på latsiden i vinter og spurtet inn til en flott tid under 43 minutter. Morten imponerte stort med en meget god tid etter en trøblete vinter. Stian må berømmes for å stille til start tross store problemer med egen helse i timene opp til racestart. Når han i tillegg gikk ut som om han hadde til intensjon å vinne hele løpet var det nok ikke så rart at det ble litt tyngre etter hvert.

Resultater finner dere her, og bilder fra løpet kan dere se i bildeserien under.

Publisert: 26.05.2015