{flike}

Dagens tema: Klubbtøy

Det blir en ny runde med bestilling av klubbtøy i januar. Dette blir antagelig årets eneste bestilling – forklaring på det følger lenger ned i artikkelen.
Bestillingsfrist blir 31.januar slik at vi har tøyet i god tid før Holmestrand Maraton. (6 ukers leveringstid). Det vil være mulig å prøve størrelser på årsfesten fredag 20.januar.

Nyheter

– Vi tar 3/4-tights UT av sortimentet. Vi beholder lang og kort modell. (Ikke nok bestillingsgrunnlag for å beholde 3 typer)
– Langermet Zipp-trøye er en ny og forbedret modell ift tidligere utgaver. Dere vil få se den nye modellen på årsfesten 20.januar.
– I tillegg har vi fått ny klubblogo – bestående av en mannlig og en kvinnelig løper som løper sammen mot nye horisonter 🙂 Denne tas inn i klubbdesignet. (Gjelder kun overdeler.) Plasseres på venstre side av brystet over klubbnavnet. Se under. På ryggen blir det fortsatt kun klubbnavn som i dag. Skrifttypen beholdes som i dag.

116

Det vil fortsatt være mulig å bestille navnetrykk nederst på ryggen mot et pristillegg på 100 kr.

Kun 1 bestilling i 2017?

Nå har vi kommet dithen at det ikke lenger er så stort tilsig av nye medlemmer, samt at veldig mange allerede har skaffet seg det tøyet de vil ha. Med tanke på at minmumskvantum er 5 stk av hver artikkel før Trimtex iverksetter produksjon så vil det bli vanskeligere å nå opp i minimumsantall enn tidligere. Heretter blir det nok mest nye medlemmer som bestiller, samt en og annen sporadisk etterfylling/utskiftning av eksisterende garderobe. Derfor kommer vi antagelig til å bestille klubbtøy kun 1 gang pr år fremover, og dette vil bli i januar. Ved behov/stor etterspørsel vil det selvfølgelig være mulig å sette opp en ekstra bestilling sommerstid for høstsesongen. Dette vil vi vurdere fortløpende.

Romjulssalg

Fra tid til annen kjøper vi inn litt ekstra tøy for å komplettere opp til minimumsantallet. Dette selger vi nå ut med en rabatt på 20%:

– Tights lang herre: 2 stk (str L og M). Gammel pris: 479. Ny pris: 380,-
– Tights lang dame: 1 stk (str S). Gammel pris: 479. Ny pris: 380,-
– Triathlon skinsuit herre/unisex: 1 stk (str M). Gammel pris: 1199,-. Ny pris: 960,-

Godt nytt år!

Publisert: 31.12.2016