{flike}

Dagens tema: Triathlon (og litt svømming)

I tillegg til å være en av Tjømes aller største løpeklubber er det viktig å være klar over at TLK også er en triatlonklubb! Skal du tegne helårslisens i triatlon må du være medlem av en klubb som er med i NTF, og det er vi. Og skal du delta i flere enn to triathlon i løpet av året kan det lønne seg med helårslisens. En annen fordel er at du også vil være forsikret under all triatlonrelatert trening i løpet av året.

Foreløpig har vi ingen planer om å arrangere egne triatlonkonkurranser eller starte med faste sykkel- eller svømmetreninger i løpet av 2017. Vi heier selvfølgelig på alle private initiativ, og skal du ut på sykkel- eller svømmetur må du gjerne benytte facebook-siden vår til å invitere klubbkamerater.

Det vi derimot kan tilby i løpet av 2017 er en liten svømmetur rundt Hvasser! I året som gikk var det en liten gjeng på 3 stk som svømte strekningen Flekken-Ormelet (ca 5 km). Et par uker etterpå var det en enda mindre gjeng (Hans-Petter og Bjørn) som svømte Brøtsø Rundt (8 km). Og senere samme kveld ble planene om Hvasser Rundt klekket ut. Hvasser Rundt er ca 10 km hvis man svømmer «korteste» vei. (Svømmer man inn i alle bukter og viker blir det noe lenger.)

Som triatlonklubb har vi også eget triatlontøy, og for øyeblikket har vi 1 stk triatlondrakt i str M (skinsuit uten armer) med TLK-design på lager. Normal pris på denne er 1199,-, men nå kan du gjøre et romjulskupp og få 20% rabatt. Prisen blir da 960 kroner. Førstemann til mølla.

skins1600

Publisert: 30.12.2016