{flike}

Dagens tema: Ecotrail, Viking Challenge og Stranda Fjord Trail Race

Ser man litt utover de «vanligste» løpene som Holmestrand, Kristina, Oslo Maraton, Re-mila og Hytteplanmila m.fl (les: løp med asfaltunderlag og standarddistanser som 5, 10, halvmaraton og maraton) så finnes det et HAV av andre spennende løp der ute som bare venter på DIN påmelding. Her har vi valgt ut 3 av de løpene vi synes ser aller mest spennende ut i året som kommer. Ta dere 5 minutter på stubben, drøm litt, og se om ikke ett av disse løpene kan være noe for nettopp DEG 🙂

Ecotrail Oslo 20.mai:

Distanser: 10, 18, 30, 45 og 80 km
Startkontingent: Fra 500 til 1200 kr avhengig av distanse
Hjemmeside: Klikk her

For øyeblikket 9 påmeldte deltakere fra TLK (se bildet). I grenseland dyr startavgift, spesielt på de lengste distansene. Var man tidlig ute med påmeldingen fikk man en fin løpejakke på kjøpet, men dette tilbudet gjelder dessverre ikke lenger. Til gjengjeld får man en fin dag i hovedstaden og en stilig finishertrøye fra Compressport. Litt rot med løypemerkingen de to første årene, men med 80 km å merke får vi legge godviljen til og satse på at det blir bedre i år.

eco1

Viking Challenge 17.juni:

Distanse: Lang (12 km) eller kort løype (4 km)
Startkontingent lang løype: 700 kr + lisens. 1.januar stiger prisen med 100 kroner.
Startkontingent kort løype:
550 kr + lisens. 1.januar stiger prisen med 50 kroner.
Hjemmeside: Klikk her

Løpe til toppen av Gaustatoppen? Tja, hvorfor ikke! Det er det i hvert fall mange andre som skal gjøre den 17.juni 2017. P.t. 2 påmeldte fra TLK, og flere er i tenkeboksen. Velg mellom kort eller lang løype. Arrangøren lokker med fin trøye til alle som kommer opp: «Alle som når Gaustatoppen får en rålekker teknisk trøye i toppkvalitet fra 2XU, som alene er verdt nesten hele deltakeravgiften.»

Se videoklipp fra det spektakulære løpet: (klikk på bildet – åpner ny side):

viking

Stranda Fjord Trail Race 19.august:

Distanse: 33 eller 8,5 km
Startkontingent hovedløpet (33 km): 800 kr frem til 31.12 kl 23.59 (Stiger med 200 kroner 1.januar)
Startkontingent light-versjonen (8,5 km): 550 kr frem til 31.12 kl 23.59 (Stiger med 100 kroner 1.januar)
Hjemmeside: Klikk her

Her får du mye av de samme storslagne naturopplevelsene som Hans-Petter Mietle har fristet oss med gjennom sine deltakelser i XREID Hardangervidda og Senja de siste årene. Bare at i Stranda Fjord Trail trenger du ikke å løpe 120 km++, du slipper faktisk unna med skarve 33 km (eller 8,5). I aller høyeste grad utfordrende, men tross alt mer gjennomførbart for oss vanlige dødelige. Inkludert i prisen er finishertrøye, busstransport til start, flott fjordutsikt og varm mat etter målgang. Totalt 3 topper, 3000 høydemeter og målgang oppe på Roaldspaviljongen høyt over Stranda sentrum.

Videoklipp fra løpet (klikk på bildet):

stranda

Klar for å gjøre noe nytt i 2017? Da ser vi kanskje snart navnet ditt i en av startlistene ovenfor? Dette var som nevnt kun 3 av løpene på norske terminlister for 2017. I tillegg kommer en haug av andre morsomme løp som Winter Run i Oslo allerede 4.februar, Fjellmaraton på Beitostølen, Skaubygdaløpet, Nordmarka Skogsmaraton, Rallarvegsløpet, Nordmarkstravern, Oslos Bratteste mm. (Og da har vi ikke engang nevnt alle løpene hvor TLK vanligvis tapetserer startlistene…) 🙂

Lykke til med planleggingen av en ny løpssesong full av løpeglede og nye opplevelser!

Publisert: 29.12.2016