{flike}

IMG 4678Strålende innsats av samtlige TLK-medlemmer på Re-Mila i dag. Totalt hadde vi med 11 deltagere, og 5 av de kom på pallen i sin aldersklasse.

Spesielt god innsats av familien Bjørnestad hvor alle fire stilte til start på hver sin distanse. Siri-Emilie viste stor løpsglede i barneløpet mens Frida løp en flott 2,5 km og kom på 10.plass i sin klasse. De 2 voksne skulle løpe hhv 5 km og 10 km. Thomas åpnet friskt på sin 5 km, men har slitt med et vondt hofteparti og var en stund bekymret for at Cathrine skulle ta ham igjen før han hadde rukket å løpe i mål. Det var fellesstart for 5 og 10 km, og at Cathrine som skulle løpe dobbelt så langt skulle holde høyere fart enn han som «bare» skulle løpe 5 km, var slettes ikke aktuelt. Dermed var det en kraftig innbitt Thomas som passerte undertegnede og fotograf Stine like før mål. Thomas løp i mål på 28:28, mens Cathrine passerte 5 km på 28:34. Målet nådd! Cathrine på sin side løp videre som en klokke og med runde nr 2 tilbakelagt på 28:32 kan det vel ikke løpes stort jevnere. Slutt-tiden ble flotte 57:07. May-Lisbeth fulgte like bak rundt timen. Hun var ikke helt fornøyd, men satser på en god vinter med opptrening etter skaden hun pådro seg under Vestfold Maraton.

De to siste som løp 10 km var John og vårt aller nyeste medlem, Julie Wiik. Begge hevdet seg helt i toppen av resultatlistene med hver sin 2.plass i sine respektive aldersklasser. Julie løp på 42:52, en meget god tid i den kuperte løypa. Dette holdt som nevnt til en 2.plass (av 25) i aldersklassen, og en råsterk 4.plass totalt blant alle de 73 kvinnene som løp 10 km. John hadde et mål om å se 38-tallet, men det ble noen små, sure sekunder på den gale siden. 39:01 er allikevel en kjempetid, nr. 2 av 16 i aldersklassen, og nr. 8 av 143 totalt.

På 5 km hadde vi med (i tillegg til Thomas) Bente, Beathe, Morten og Kjell Arne. Alle la ned solid innsats. Bente løp på 26:52 og ble nr 4 av 15 i klassen, mens Beathe dro til med ny personlig rekord på 21:28 og en 2.plass av 58 i aldersklassen. Totalt holdt dette til en flott 6.plass blant 170 kvinner på 5 km.

TLKs herrer kan også si seg meget fornøyd med dagens innsats på 5 km. Morten løp inn til en solid ny pers på sterke 20:01. Med 21:05 som sin forrige bestenotering er det ikke så nøye at det manglet 2 fattige sekunder på å bryte den magiske 20-grensen. Det kommer neste gang! Han ble dermed nr. 3 av 17 i sin klasse. Dagens siste TLK-deltager var Kjell Arne Fjære, og han var rett og slett ikke snauere enn at han vant hele klassen sin med tiden 22:54.

Intet mindre enn 5 pallplasser i diverse aldersklasser, fulgt opp av fantastisk innsats av alle de andre, må sies å være en ekstremt god dag på jobben for Tjøme Løpeklubb. Det kan virke som om folk begynner å komme i form før neste ukes store arrangement, Hytteplanmila. Her har vi i skrivende stund hele 24 påmeldte deltakere, og hvis det er flere som har lyst til å være med er det bare å hive seg på. Et flott løp med plass til flere! Det er fartsholdere (med ballong og refleksvest) på hvert 2,5 minutt fra 40 til 60 minutter, og det er medalje, boller og saft etter målgang. Det blir rett og slett en festdag på Røyse i Hole kommune!

Bilder fra dagens Re-Mil finner dere i bildegalleriet under. (Fotograf: Stine Skog Hansen)