{flike}

Tjøme Løpeklubb har avholdt årsfest for å avrunde og oppsummere løpesesongen 2017. Her følger en oversikt over hvem som fikk hvilke priser, og hvorfor:

Prisene for ÅRETS LØPERE i 2017 var de aller siste som ble delt ut på årsfesten, men det er allikevel disse vi begynner med i denne oppsummeringen:

Årets løpere 2017 i TLK: Julie Wiik og Thomas Bjørnestad

JulieThomas
Begrunnelse: Både Julie og Thomas har vist – og viser – et stort engasjement for løpingen og for Tjøme Løpeklubb. Begge er humørspredere og bidrar gjennom sin væremåte til et godt miljø i klubben. De to vinnerne har i 2017 representert TLK på en flott måte i mange løp gjennom hele året. Begge var – og er – flinke til å stille opp på klubbens egne arrangementer, som for eksempel klubbmesterskap og Tjømekarusellen.

Vi gratulerer Julie og Thomas med velfortjente priser, og hopper så tilbake til premieutdelingen slik den foregikk i kronologisk rekkefølge:

Tjømekarusellen og klubbmesterskap

Flest deltakelser i Tjømekarusellen 2017: Morten Almquist og Jeanette Tranberg med 9 av 9 løp.

Klubbmesterskap: Alle barn (av de som var til stede) som hadde deltatt i minst ett løp i Tjømekarusellen 2017 fikk hver sin medalje.

Alle klubbmestere (se full oversikt her) fikk premier for sine klubbmestertitler i 2017.

Frida og Kevin fikk premier for deltagelse i klubbmesterskapet.
fridakevin

Øvrige priser og utmerkelser:

Årets Fair Play-pris: Øystein Anmarkrud
Øystein
Begrunnelse: Øystein la egne planer til side og stilte som «hare» for å hjelpe en ung klubbkollega til en god tid på 5.000 meter bane. Joakim Skadal skulle begynne på skigymnas høsten 2017 og ønsket seg en god tid på «CV’en» før skolestart. Øystein forberedte seg godt og gjennomførte til og med egne treningsøkter for å finne riktig marsjfart inn mot løpet.

Årets treningskamerater: Jan Jørgensen og Cathrine S. Bjørnestad
Jan2017Cathrine2016
Begrunnelse: Utrettelig innsats som grupppeledere for hver sin gruppe på tirsdagstreningene våre.

Årets løperpar: Roger og Yvette Christiansen

rogyvette
Begrunnelse: Har stor glede av løpingen sammen og deltok på MANGE løp i 2017: i Norge, Sverige, Nederland, Gran Canaria, Tenerife, Færøyene, USA, Canada og sikkert enda flere. Deltar også på mange treninger og bidrar med det til et godt treningsfellesskap i TLK. 

Årets fremgang: Tron Olav Johannessen
Tron
Begrunnelse: For halvannet år siden var løping HELT uaktuelt. Han kunne til nød være med å SE PÅ et løp. Ble «lurt med» av Jorid på en liten etappe i Holmenkollstafetten, deretter gikk det slag i slag med deltagelse i funksjonærløpet i Skjærgårdsløpet, Kristinaløpet, 5.000 meter på bane på Greveskogen, Vestfold Maraton, Hytteplanmila, Barteløpet mm. Nå er han fast inventar på treninger og løper også mer og mer hjemme.

Årets sprinter: Bjørn Raffenberg Skotte

Bjorn Skotte
Begrunnelse: Viste konkurrentene ryggen da han, noe overraskende, tok seieren på 60 og 100 meter i sommerens klubbmesterskap på bane. Overraskelsen var kanskje aller størst fordi han hadde vært lenge ute med skade, trent minimalt, og kom praktisk talt «hinkende på gips og krykker» ved ankomst Nesskogen. (Ikke helt, men nesten) 🙂

Årets medhjelper: Cathrine Sandsland Bjørnestad

pinner
Begrunnelse: Fast kakebaker og premieansvarlig i Tjøme Løpeklubb. Denne dama lager de beste kakene og sørger for alle de flotte premiene i Skjærgårdsløpet hvert år.

Årets TLK-foto: Frida og Cathrine etter Vestfold Maraton.

Cathrine2017
Begrunnelse: Et bilde sier mer enn 1000 ord! Her er det både mestring, stolthet og familieglede.
Foto: Vestfold Maraton 2017

Årets resultat og årets prestasjon:

Prisen årets resultat handler om tider og plasseringer, parametere som ikke er helt unaturlige å måle i en løpeklubb, mens årets prestasjon handler mer om å bryte barrierer, sprenge egne grenser og gjennomføre noe som kanskje begynte som en fjern drøm. I begge kategorier hadde vi flere sterke kandidater i 2017, men valget falt til slutt på disse:

Årets resultat kvinner: Helga Hincenberga for tiden 1.33.51 i en tøff trasé i Kystleden halvmaraton. Klasseseier og 2.plass totalt av 130 kvinner i løpet. Ny klubbrekord på halvmaraton terreng for Tjøme Løpeklubb.
Helga

Årets resultat menn: Øystein Anmarkrud for tiden 33.51 på 10 km i Hytteplanmila. Snittfart på 3.23 min/km. Løp to 5 km etter hverandre på 16.55 og 16.56! Solid ny klubbrekord på 10 km for Tjøme Løpeklubb.
Øystein

Årets prestasjon kvinner: Delt mellom May-Lisbeth Solheim Hansen og Cathrine Sandsland Bjørnestad for å ha fullført hhv Oslo Maraton og Amsterdam marathon.
May LisbethCathrine

Årets prestasjon menn: Jan Alfred Borgenvik for å ha gjennomført ultraløpet Soria Moria til Verdens Ende – 161 km sommeren 2017.
JAB

Kvelden ble avsluttet med kakespising (takk til flotte og gode kaker fra Cathrine og May-Lisbeth), uttrekkspremier for deltagelse i Tjømekarusellen og prøving og bestilling av klubbtøy. Takk også til Richard Sundby fra Øyene som var til stede og dekket årsfesten. Artikkelen hans m/ mange fine bilder kan leses i Øyene

Da gjenstår det vel bare å si vel blåst i 2017! Måtte 2018 bringe minst like mange oppturer, gleder, utfordringer og felles mestringsopplevelser som vi fikk i 2017.

Publisert: 20.1.2018