{flike}

invitasjonIK

Tjøme Løpeklubb inviterer til motivasjonsforedrag med Ingrid Kristiansen lørdag 7.mars på Bjørnevåg grendehus. Foredraget er rettet mot mosjonister og vil blant annet handle om hvordan du på en god måte kan legge opp treningen for å få best mulig fremgang – med dine forutsetninger.

Ingrid Kristiansen er den eneste løper i verden som på samme tid har holdt verdensrekordene på 5000 m bane, 10000 m bane, 15 km landevei, halvmaraton og maraton.

Her blir det muligheter for å motta tips og gode treningsråd fra en verdensmester! Ingrid Kristiansen var opptatt av å kombinere egen idrettskarriere med et normalt familieliv, og således vil mye av treningsfilosofien være direkte overførbar til treningsglade mosjonister med flere jern i ilden. Et utdrag fra Ingrids egen nettside:

«Karrieren som idrettsutøver har hele tiden vært i kombinasjon med studier, arbeid og et normalt familieliv med barn. Dette ligger i hovedbudskapet om helhetstanken, et normalt familieliv er det mest konkurransedyktige livsstilsalternativet for personlig mangfold og vekst.»

Tjøme Løpeklubb ønsker alle velkommen til et spennende foredrag (begrenset oppad til kapasiteten på lokalet). Påmelding pr mail til: post@tjome-lopeklubb.no. For priser, se invitasjonen.


Ingrids meritter: Verdensmester på 10000 m i 1987, Verdensmester terrengløp i 1988, Verdensmester 15 km gateløp i 1987 og 1988. Europamester på 10000 m i 1986. Vant maraton i London 4 ganger, Stockholm 3 ganger, Boston og Houston 2 ganger, New York og Chicago 1 gang hver. 25 NM gull i løp. 2 kongepokaler. Egebergs ærespris, Nurmiprisen, Morgenbladets gullmedalje, Sportsjournalistenes statuett som «Årets idrettsnavn» 2 ganger, Olavstatuetten og Porsgrunds Porselensfabrikks Ærespris.

Publisert: 07.02.2015