Morten A
Morten i ett av løpene han imponerte aller mest i 2015, nemlig Re-milas 5 km som gikk unna på 20:01!

Mål for 2016?

Hovedmålet mitt er å fullføre en maraton innen jeg blir 50. Noe som skjer sommeren 2017. Så i løpet av våren 2017 skal jeg ha fullført en maraton, og målet er å klare det godt under 4 timer. Har en tid for meg selv, men under 4 timer er jeg fornøyd med. Siden jeg har holdt på med løping i under 2 år så ser jeg på det som en stor utfordring.

2016-sesongen blir mest å få økt treningsmengden. Ha fast 3-4 økter i uka, med en lang rolig økt i uka, en til to intervall og en med litt variert løping. Har meldt meg på to halvmaraton (Holmestrand og Oslo) for å se litt hva jeg går til. Og kommer til å finne ett til i løpet av høsten. Ellers blir det litt de samme løpene som i fjor. Holmenkollstafetten, BDO-mila, Skjærgårdsløpet, Kristinaløpet, Vestfold Maraton, Re-mila, Hytteplanmila og ikke minst Tjømekarusellen. Positivt å slå tidene fra ifjor, men er ikke noe prioritet.