{flike}

Tjøme Løpeklubb inviterer til løpekurs med individuell veiledning! Se kursplakat nederst i artikkelen.

Gjennom vinteren har vi vært så heldige å få presentert to flotte og motiverende foredrag om løping levert av Geir Frykholm og Ingrid Kristiansen. Begge gangene med en praktisk løpedel. Disse kursene har imidlertid hatt et mer generelt, overordnet preg og ikke så mye fokus på den enkelte løper. Naturlig nok med tanke på det store deltagerantallet. Nå bryter vi det hele litt ned og inviterer til et mer individuelt tilpasset løpekurs – for deg som ønsker å ta løpingen enda et steg videre!

Instruktør er Hauk Are Fjeld som er mellomdistanseløper og trener for unge utøvere i Heming Friidrett. Han er flink til å lære bort, og med få deltagere på hver økt (maks 7 stk) vil det bli god tid til alle.

I tillegg til personlig veiledning på løpeteknikk (inkludert filming av løpesteg), tips om styrketrening og forslag til spesifikke treningsøkter, vil det også bli mulighet for å ta en laktattest. Vi har på enkelte løpetreninger gjennom høsten, vinteren og våren hatt fokus på å løpe på terskel (les: anaerob terskel/melkesyreterskel), men akkurat hvor denne terskelen går er ikke alltid så lett å vite. En enkel laktattest vil kunne røpe om du har vært over eller under terskelen din i løpet av treningsøkta slik at du evt kan tilpasse farten til neste treningsøkt. Ingrid Kristiansen hadde i sitt foredrag i mars også fokus på å løpe på – og rett under – terskel. Hensikten er at du over tid (og med rett trening) skal heve terskelen og dermed være i stand til å løpe raskere og lengre på en høyere puls uten å stivne.

Se kursoversikt her. Siden oppdateres etter hvert som påmeldingene kommer inn. Priser og info om påmelding finner dere på kursplakaten, samt i linken over. Førstemann til mølla!

OBS! 28.7 utgår. Ny kursdato blir lørdag 22.august. Klokkeslett kommer.

Kurs3