{flike}

Kristinaløpet 2016 ble akkurat den festen vi hadde håpet på! Og for å ta det morsomste først – som mange allerede har fått med seg ble vi største idrettsklubb med 35 fullførende deltakere. Vi stakk dermed av med den fantastiske pengepremien på hele 10.000 kroner, slett ikke verst for en klubb som så dagens lys for bare litt over 2 år siden. En stor klapp på skulderen til alle som stilte opp! Vi vet at noen gjennomførte tross sykdom og småskader, så dette var en lagseier det oser lojalitet og teamfølelse av! En kjempetakk også til arrangøren, Tønsberg Friidrettsklubb, som hadde satt opp premien, noe som ga både forberedelsene inn mot løpet, og ikke minst gjennomføringen et ekstra løft. Vi kan love at 10.000 kroner kommer usedvanlig godt med i en liten klubb som vår.

vinner
En glad gjeng!

Så til selve løpet. En ganske så lumsk og trykkende varme gjorde det overraskende tungt å løpe, men vi skal uansett ikke klage på sommervarmen, og forholdene var som de alltid er, like for alle!

Først ut var barneløpet – 650 meter fra Tønsberg Torg til Gunnarsbøparken. Herlig innsats av Frida, Siri-Emilie, Sofie, Celine, Angelica og alle de andre som deltok. Innsatsen ble belønnet med velfortjente medaljer ved målgang.

Deretter var det 10 km og til slutt 5 km. Noen småskader til tross – Vi klarte å bite godt ifra oss med hele 6 pallplasser i forskjellige klasser. Den største prestasjonen var det nok Jim Flegstad som stod for. Først løp han 10 km på 38:54 og ble nr 2 i klasse M35-39, nr 10 totalt av alle menn på 10 km. Deretter løp han, mindre enn én time senere, 5 km på 18:50 og tok en ny 2.plass i klassen! Meget imponerende av Jim som først og fremst satser triatlon, og som neste helg deltar i Ironman 70.3 Haugesund.

Vi hadde også en klasseseier. Julie Wiik løp 10 km på 44:05 og vant klasse K30-34! Sterkt comeback av Julie som var inne og skrapte bort litt rusk og rask på menisken for bare et par-tre måneder siden! Anne-Sofie Fjeldstad fulgte like bak Julie på 44:13, noe som holdt til en 2.plass i klasse K45-49. Jan Jørgensen tok også en finfin 2.plass i sin klasse, M65-69. Han snek seg i mål rett under 50 minutter på 49:57. Vår siste pallplass for dagen gikk til Beathe Skog Hansen som denne gang valgte å løpe 5 km. Hun ble nr 3 i klasse K40-44 med tiden 22:40.

Øvrige deltakere, tider og gode prestasjoner (som det var MANGE av) finner dere ved å gå inn her. (Nettotider i parentes helt ute til høyre). Ber om tilgivelse for at vi ikke nevner alle 35 spesifikt 🙂

TLK Kristina

Her er 27 av TLK-medlemmene vi fikk rasket sammen til et høyst spontant og tilfeldig lagbilde innimellom startene på 10 og 5 km. Øvrige deltakere hadde enten dratt hjem, var ute og varmet opp til 5 km, eller rett og slett ikke funnet i virvaret av folk i Gunnarsbøparken! Det var tross alt over 1000 deltakere totalt.

I tillegg til de som står oppført med TLK som klubb på resultatlistene hadde vi flere andre TLK-medlemmer på startstreken. Herunder Kaja og Jens Kjellesvik som løp for Ship & Fly B.I.L (bedriftslaget til Hesnes på Tenvik), som lå i knallhard fight med Team Norsk Analyse om å vinne bedriftsklassen. Dessverre ble det et knepent tap, litt kjedelig med tanke på at det faktisk var gjengen til Kaja og Jens som hadde flest deltakere over målstreken. Men så var det altså antall påmeldte innen forrige lørdag som telte i lagkonkurransen, og da gikk seieren til Norsk Analyse. Men både Kaja og Jens løp godt, og begge er representert i bildeserien under!

Vil også nevne speaker Per Steinar Markussen som var med og gjorde løpet til en fest. Han hadde stålkontroll på alt fra deltakere, klubber og klasseplasseringer til mer inngående og presise løpeanalyser, og bidro på den måten til å gjøre dagen hel-tjømsk.

Bilder i bildegalleriet. Takk til fotografen, Cathrine Sandsland Bjørnestad!

Publisert: 26.6.2016