{flike}

KO
1. Beskriv deg selv med 3 ord?

«Viljesterk, omgjengelig, empatisk«

2. Favorittmat?

«Er altetende, men synes mat laget fra bunnen av hjemme alltid smaker best. Og jeg er ekstremt glad i å lage mat.«

3. Favorittmusikk?

«Ikke spesielt opptatt av musikk, og kan høre på det meste. Men har hatt en forkjærlighet for Steely Dan.«

4. Hva er det morsomste du vet?

«Banalt nok er det morsomste jeg vet å trene/ alternativt lage god mat.«

5. …og det kjedeligste?

«Å sitte på kontoret når det er knallblå himmel ute. Det er så mye annet jeg heller ville gjøre. Er ikke særlig glad i å vaske opp etter at jeg har laget mat heller. Men der har vi gjort en fin avtale: Jeg lager maten, de andre rydder vekk :-)»

knutole6. Beste idrettsøyeblikk?

«Uten tvil målgangen i Norseman 2014. Ingen ting kan måle seg med det. En følelsesmessig smørje av snørr, tårer, latter og glede. Det skal også nevnes at jeg er stolt av at jeg midt på nittitallet hadde FIFA-merket på brystet, og representerte Norge i dommertrio i internasjonale fotballkamper.«

7. Verste idrettsøyeblikk?

«Da jeg som 16-åring deltok i et kretsrenn i langrenn (veddemål), og kom i mål 2 min etter han på nest siste plass. Eller når jeg som 14-åring ble slått i et hopprenn av en som falt i begge omgangene.«

8. Favorittøkt?

«Brickøkt. Sykkel-løp-sykkel-løp-sykkel-løp.«

9. Forbilde?

«Har ingen. Er imponert over alle som tør å bevege seg ut av komfortsonen, og som klarer å karre seg i mål etter mange timer med fysiske utfordringer.«

10. Mål for sesongen?

«IM Mallorca 70.3 i mai, Oppland xtreme triathlon i slutten av juni samt en 70.3 triathlon i Østerrike i slutten av august. Skal også ta dobbelen i Berlin siste helgen i september med inlinemarathon på lørdag og marathonløp på søndag. Tenker det er nok jeg… 🙂 Forresten… jeg har et veddemål med Sondre om at jeg skal ha sixpack før sommeren… 🙂«

Under: Knut Ole med beviset på fullført Norseman – en fantastisk prestasjon!
(Bildet lenger opp på siden er fra Ironman 70.3 Aarhus i juni 2014)
finisher1