{flike}

Lørdag 22. juni 2019 arrangeres Midnight Sun Marathon for 30. gang i Tromsø, og Tjøme Løpeklubb skal være med på festen!

msm5

Du kan velge mellom 4 distanser:

– Maraton
– Halvmaraton
– 10 km
– 4,2 km

I tillegg arrangeres Barnas Maraton, som er et 800m langt barneløp.

Her kan du melde deg på løpet: Påmelding til MSM 2019 

Her kan du se hvem som er påmeldt: Startlister 

MERK: I MSM er det ikke lov å selge startnummeret videre om man skulle være forhindret fra å delta.

(Ved skade/sykdom kan man, mot fremvisning av legeerklæring, få overført startplassen til året etter, men salg er altså ikke mulig.)

Opplegg:
Alle melder seg på løpet selv og bestiller reise og opphold selv. Vi har et par forslag til hotell, men det er ikke obligatorisk å bo på noen av disse hotellene om man foretrekker andre løsninger.

Hotell Saga er et rimeligere hotell enn Hotel With, men begge er sentrumsnære og har kort vei til start og mål i løpet. (With er nærmest kun 240 meter fra mållinjen).

På Saga er frokost inkludert i prisen.
På With er frokost, ettermiddagsmat og kveldsmat inkludert i prisen.

Merk at det er fullt trykk og stor pågang på hoteller i Tromsø allerede nå. Flere hoteller er allerede fullbooket MSM-helgen, så det kan lønne seg å være tidlig ute å finne seg et hotellrom. Husk at du kan bestille med mulighet for avbestilling helt frem til ankomstdagen hvis du setter bestillingen i eget navn. Ved gruppebooking er ikke dette mulig, da må vi si fra oss rommene en del tidligere dersom vi ikke har noen navn «knyttet» til rommet.

Hotell 1:

Saga
Oppdatert 18/1: Det gjenstår 2 dobbeltrom og 2 enkeltrom på Quality Hotel Saga (klikk her for å komme til hotellets hjemmeside) fra lørdag 22/6 til søndag 23/6. Gi beskjed hvis du ønsker ett av disse rommene!

NB! Vår gruppebooking gjelder dessverre ikke fra fredag.

Priser lørdag 22/6 – søndag 23/6:

Enkeltrom: 636 kr per natt/rom
Dobbeltrom: 796 kr per natt/rom

Hotell 2:

Hotell

Oppdatert 18/1: Det gjenstår 1 familierom og 2 twinrom på Clarion Collection Hotel With (klikk her for å komme til hotellets hjemmeside) fra fredag 21/6 til søndag 23/6. Gi beskjed hvis du ønsker ett av disse rommene!

Priser fredag 21/6 – søndag 23/6:
Twinrom (dobbeltrom med separate senger som kan stå fra hverandre eller inntil hverandre. Mulighet for ekstra seng): 2090 kr per natt/rom. *Ekstra seng koster 300 kr ekstra.
Familierom (4 personer): 2890 per natt/rom.

Samling søndag:
Søndag formiddag, altså dagen etter løpet, arrangerer vi en «løpsbankett» (lunsj eller middag) på en av Tromsøs mange fine restauranter, hvor vi samles og mimrer om løpet fra kvelden i forveien 🙂

Fly:
Det kan være penger å spare på å bestille flyreisen så tidlig som mulig. Følg med på SAS og Norwegian, samt Widerøe om du ønsker å fly fra Torp. Spre gjerne nyheter om gode priser i facebook-gruppen vår, om dere skulle komme over gode tilbud.

Publisert: 27.06.2018