Tjøme Løpeklubb arrangerer ny klubbtur! Det er riktignok et stykke frem, men god planlegging er alltid viktig for da rekker man faktisk å trene frem mot løpet også! 🙂

Søndag 27.september 2020 arrangeres HCA Marathon i Odense, Danmark for 21.gang. H.C.Andersens fødeby og Danmarks tredje største med et innbyggertall tett oppunder 160.000. HCA Marathon er et sjarmerende mellomstort arrangement med ca 5.000 deltagere hvert år.

Du kan velge mellom 3 distanser:
– Maraton
– Halvmaraton
– 10 km

Alle løypene er kontrollmålte og går i flate, fine løyper i Odense sentrum, som for anledningen er avstengt for trafikk.

(Det er også en 4,2 km på programmet, men denne er kun åpen for barn og ungdom opp til 18 år.)

Påmelding
Link til påmelding

Andre nyttige lenker:
Arrangementets hjemmeside
HCA Marathon på facebook

Planlegging og gjennomføring av reisen:
Alle melder seg på løpet selv, og planlegger reisen selv. Her er det såpass mange reisemåter at det vil ikke vi legge oss opp i. Hyggelig tur med danskebåten? Bil gjennom Sverige? Fly til Billund eller København og tog videre til Odense? Your choice!

Klubbhotell:
Vi har som vanlig et forslag til klubbhotell.

Hotellet vi har valgt heter First Hotel Grand Odense, et 4-stjerners sentrumshotell med god kvalitet, god frokost (i følge Tripadvisor) og rimelige priser.

Kort vei til det meste:
– H.C.Andersens barndomshjem, H.C.Andersens museum, jernbanestasjonen om du kommer med tog, restauranter, rådhusplassen mm. Og kanskje viktigst av alt; kort vei til start på 10 km (300 meter), og ganske kort vei til start på maraton og halvmaraton (ca 2,8 km) 🙂 (Buss eller maxitaxi er gode alternativer).

Ønsker du rom på klubbhotellet, si fra til oss så tidlig som mulig! Avbestillingsmulighet inntil 30 dager før ankomst, så du binder deg ikke for noe som helst ennå. Vi har fått et tilbud med ganske hyggelige priser sammenlignet med mange nettaktører.

Gi beskjed på e-post eller facebook til oss (ikke til hotellet) om du ønsker å reservere ett av rommene i vår gruppebooking nedenfor.

Merk: Vår reservasjon gjelder fra lørdag 26/9/2020 til mandag 28/9/2020. Ønsker du andre datoer er det mulig å justere disse – så lenge det er ledig kapasitet på hotellet. Vær derfor ute så tidlig som mulig om du ønsker andre reisedatoer.

Romtyper, priser og antall rom i gruppebookingen:

  • 10 stk Standard enkeltrom: 995 DKK per natt/rom
  • 8 stk Standard dobbeltrom for 2 personer: 1195 DKK per natt/rom
  • 4 stk Standard dobbeltrom for 3 personer: 1395 DKK per natt/rom
  • 2 stk Superior dobbeltrom for 4 personer: 1695 DKK per natt/rom

Merk at prisene er oppgitt i danske kroner. Prisene inkluderer en stor og god morgenbuffet.

Vi gjentar at vår standardreservasjon gjelder fra lørdag 26/9 (dagen før løpet) til mandag 28/9 (dagen etter løpet).

Before Run/After Run:
Litt avhengig av deltakernes reiseplaner legger vi opp til en felles samling med mat (klubben betaler) og generell hygge enten dagen før løpet, eller søndag etter løpet. I utgangspunktet tenker vi søndag, men om mange drar hjem på søndag, så tar vi heller en «pre-race»-samling på lørdagen, som vi gjorde i Amsterdam og delvis også i Tromsø. Kommer tilbake til dette.

Hiv dere med! Dette tror vi kan bli tidenes klubbtur! 🙂