{flike}

fjellLørdag 28.mai 2016 arrangeres Fjellmaraton på Beitostølen med distansene 42 km (maraton), 21 km (halvmaraton) og 7 km (miniton) – alle på asfalt. I tillegg arrangeres en 10 km i terrenget (Fjellbukken). Denne kan også gjennomføres uten tidtaking og kalles da Fjellgeita. Videre arrangeres Fjelltassen som er ca 1 km for barn 11 år og yngre (født 2005 og senere).

Mer om distansene finner dere her.

Påmelding til løpet gjøres på denne linken.
(Pr 24.april er det påmeldt 14 løpere fra TLK.)

Sosialisering

Pizza
Det er alltid hyggelig å finne på noe sammen når vi reiser bort. Etter løpet blir det samling på Peppe’s Pizza. (Klubbledelsen er glad i Peppe’s.) Vi bestiller bord lørdag kveld kl 1800. Vi vil være tidlig ute med bordbestillingen da det er ventet mye folk på Beitostølen denne helgen og erfaringsmessig blir det fort fullt på spisestedene. Ønsker derfor en tilbakemelding så tidlig som mulig fra de som ønsker å være med. I god TLK-ånd tar vi litt i når vi legger inn reserveringen slik at det vil være mulig også for eventuelle etternølere. Ønsker en påmelding så snart dere vet om dere vil være med.

Blemmeball
Etter pizza er det tradisjonelt «Blemmeball» for den som vil være med. Blemmeballet er dans enten i Beitohallen eller i Dansebaren og foregår på Radisson BLU-hotellet lørdag kveld. Det er ikke bespisning med i dette. Som deltagere på maraton bruker det å være gratis inngang. Ikke helt klart hvordan dette blir i år, men vil anta at det blir som det pleier. Det er ingen påmelding.

Overnatting
Det blir ingen felles bestilling av overnatting. Den enkelte bestiller selv utifra eget ønske om hotell/leilighet/hytte, prisnivå og standard. Noen ønsker kanskje enerom på «maratonhotellet» (Radisson BLU), mens andre vil ha med seg familien og bo på hytte. (Evt slå seg sammen med andre løpere.) Vi har vært i kontakt med kundesenteret på Beitostølen Resort og fått priser på diverse overnattingsmuligheter, se under for en oversikt. (Merk at k
undesenteret har bookingen for 2 av hotellene pluss en del leiligheter og hyttefelt, men det finnes også andre muligheter, se overnattingssiden på fjellmaraton.no)

Når det gjelder bestillingstidspunkt sier de at det er vanskelig å angi hvor tidlig ute man bør være. For å være sikret rom på hotellene bør man kanskje bestille så tidlig som i løpet av desember/januar, men dette er som sagt vanskelig å forutsi. Også hyttene blir fort utplukket. En mulighet for dere som vurderer å være med, men som synes det er for tidlig å melde seg på, er å booke et rom/hytte som dere eventuelt kan avbestille på et senere tidspunkt. (Forsikre dere da om at det er mulig å avbestille.)

Tlfnr til Beitostølen Resort/Beitostølen.com: 61 35 10 00. Hjemmeside, klikk her.

Priser Hotell

Radisson BLU Resort:
Kr 1650,- pr person i dobbeltrom for weekend med frokost
Kr 2250,- pr person i dobbeltrom for weekend med halvpensjon (middag og frokost)
Kr 350,- pr døgn enkeltromstillegg
Barnerabatter:
0-3 år fritt uansett
4-15 år kr 200,- pr døgn med frokost
4-7 år kr 200,- pr døgn med halvpensjon
8-15 år kr 300,- pr døgn med halvpensjon
Disse prisene inkluderer fri bruk av hotellets svømmehall og treningsavdeling.

Bergo Hotel:
Kr 1550,- pr person i dobbeltrom for weekend med frokost
Kr 2150,- pr person i dobbeltrom for weekend med halvpensjon (middag og frokost)
Kr 350,- pr døgn enkeltromstillegg
Barnerabatter:
0-3 år fritt uansett
4-15 år kr 200,- pr døgn med frokost
4-7 år kr 200,- pr døgn med halvpensjon
8-15 år kr 300,- pr døgn med halvpensjon

Priser Hytter/leiligheter

Bergo Hytter 6-8 pers
http://www.beitostolen.com/Bo-godt/Hytter/Bergo-Hytter/Hytter/Rekkehytte-8-personers/hytte-6-8-personer—bergo-hytter-5110.page
kr 3750,- for weekend
eventuell sluttvask kr 850,-

Bergo Hytter 8-10 pers
http://www.beitostolen.com/Bo-godt/Hytter/Bergo-Hytter/Hytter/Rekkehytte-10-personers/hytte-8—10-personer—bergo-hytter-5112.page
kr 4240,- for weekend
eventuell sluttvask kr 1050,-

Hovi Hytter
http://www.beitostolen.com/Bo-godt/Hytter/Hovi-Hytter/hovi-hytter-7782.page
kr 1990,- for weekend
eventuell sluttvask kr 650,-

Beitostølen leilighetshotell
http://www.beitostolen.com/Bo-godt/Leiligheter/Beitost-len-Leilighetshotell/Leiligheter/BLH8/leilighet–blh8-6185.page
kr 3750,- for weekend
eventuell sluttvask kr 850,-

Stølstunet leiligheter
http://www.beitostolen.com/Bo-godt/Leiligheter/St-lstunet/st-lstunet-leiligheter-6550.page
Pris for weekend på disse ligger fra kr 3240,- til kr 6670,-.
Sluttvask fra kr 550,- til kr 1500,- avhengig av størrelsen på leiligheten.

For alle enheter av hytter og leiligheter er prisen for leie basert på selvhushold. Det vil si at det er ikke inkludert sengesett/håndklær, sluttvask ved avreise eller måltider. Sengesett/håndklær i ferdige pakker kan leies for kr 125,- pr person eller man kan ha med selv. Eventuelle måltider må forhåndsbestilles.

Se for øvrig overnattingssiden på hjemmesiden for andre alternativer.