{flike}

Lørdag 26.mai inviterer vi til klubbmesterskap i motbakke-/terrengløp på Tjøme. Hva, motbakkeløp på Tjøme, sier du? Vel, helt på linje med de bratteste motbakkeløpene er det nok ikke. Men med litt terreng, litt asfalt, litt grusvei og litt motbakke får vi til sammen et hyggelig løp. Løypa er 2,8 km.

IMG 6138
Arkivbilde fra 2016. Thomas kom dansende i mål.

Det er et morsomt løp, ett av de morsomste arrangementene vi har i løpet av året (i følge undertegnede), og jeg ble oppriktig lei meg da vi ikke fikk plassert løpet på terminlista i 2017. Nå børster vi støvet av løypa fra 2016, som dere kan se på Strava her:
https://www.strava.com/segments/12142999

Løypebeskrivelse: Starten går ved Gjervågskauen på Vestveien (ved buss-skuret på sykkelstia). Det løpes opp Glennebakken, tvers over Sandbekk og videre opp over åsen mot Tjøme Ungdomsskole. Du kommer ut av skogen nederst i Stillaugs vei. Deretter raskeste vei mot skolen til målgang utenfor ungdomsskolen. 

Du må nok være temmelig lokalkjent for å skjønne noe av den løypetraseen, men fortvil ikke: Løypa blir godt merket på løpsdagen, og vi løper den også motsatt vei som oppvarming på vei til start. Det er altså oppmøte ved mål på ungdomsskolen. Hvis det er interesse for det kan vi også løpe gjennom løypa på tirsdagstreningen den 15. eller 22.mai.

Her er en oppsummering av løpet fra 2016.

Fortsatt ikke overbevist? Vi gir dere fem gode grunner til å stille opp:

1. Løpet er gratis.
2. Det er en morsom alternativ treningsøkt/konkurranse. Du trenger ikke ha klubbmesterambisjoner for å ha utbytte av dagen.
3. Det er en viktig test av tidtakerutstyret før Skjærgårdsløpet. Vi ønsker flest mulig deltagere for å se at utstyret fungerer. Stiller du opp gjør du oss en STOR tjeneste!
4. Gratis forfriskninger når du kommer i mål.
5. Dette er et såkalt åpent klubbmesterskap. Ta gjerne med en venn. Om en utenforstående vinner løpet vil vedkommende stå som nr. 1 på resultatlista, men det er kun TLK-medlemmer (beste herre og dame) som kan bli klubbmestere.

Dato: Lørdag 26.mai
Løpsstart: Kl 12.00
Oppmøte: Tjøme Ungdomsskole kl 11.00 for henting av startnummer. Felles rolig løping til start kl 11.20! Vi løper løypa motsatt vei.

PÅMELDING HER

Vel møtt!

Publisert: 10.05.2018