3.desember: Cathrine Sandsland Bjørnestad

CathrineAMS2
Cathrine hadde en flott opplevelse i Amsterdam i oktober der hun løp maraton for første gang.

1. Favoritt-treningsøkt?
De beste treningsøktene er når det blir litt sosialt også ? Jeg koser meg hver tirsdag på fellestreningen og styrketrening med TLK på lørdager. Egentrening liker jeg meg best på rolige langturer og kortintervaller.

CathBlanco
Cathrine har mange gode treningskamerater. Blanco er en av de.

2. Hvis du skulle reist på klubbtur med TLK, hvor ville du dratt?
Ønsker en klubbtur hvor det er flere valgmuligheter på distanser og tilpasset uansett nivå og alder, derfor er Midnight Sun Marathon et ønske.

3. Beste løpeminne fra 2017?
Har så mange fine løpeminner fra 2017:
Cathrinecollage
– Fra fotocollaget mitt har jeg:
– Winter Run med Beathe, det var tipp topp stemning med musikk og fakler. Vi vant Icebug løpesko for vår kreative lysdekorasjon
??
– Ecotrail med Beathe, planen var å nyte naturen, løypa og kose oss. Det klarte vi helt til det var ca 10-11 km igjen ?? Føttene til Beathe elsker asfalt for da går det fort, jeg fant henne igjen når jeg kom i mål ??

– Kristinaløpet og Vestfold Maraton stafett med Frida var stort. Jeg stolt mamma ? det var kjempestas å få overrekke stafettpinnen til Frida.

Amsterdam Marathon (klubbtur), en knallfin tur med en herlig TLK-gjeng. Det var sightseeing, shopping og LØP. Jeg fullførte min første maraton, kosa meg gjennom løypa og ble revet med av all underholdningen rundt i løypa ??

– Tjømekarusellen: Knallfint arrangement og gøy for hele familien.
– Skjærgårdsløpet: Gøy å få være en av funksjonærene og delta på funksjonærløpet. Fineste medalje og løype.

– Holmestrand Maraton – løpe sammen med jentene mine. Det var kjempestort å oppleve denne gleden og mestringen ?
CathFridaSiriE
Cathrine løp 5 km med Frida og Siri-Emilie (her hånd i hånd) under årets Holmestrand Maraton.

Fjellskar opp: Fullførte mitt første motbakkeløp i fint og krevende terreng. Jeg er egentlig ikke glad i bakker som går oppover, men dette var gøy og vil prøve flere:
CathrineFjellskar

4. Mål for 2018?
Holde meg skadefri, forsette med å ha det gøy på trening og i løp. Jeg har lyst til å tøye grensen litt lenger enn maraton og sikter inn på ultra (Backyard Ultra by Fjellsport).

5. Livsmotto?
Ekte styrke kommer ikke fra å vinne. Slitet du må gjennomgå gir deg styrke. Når du går gjennom harde prøvelser og likevel bestemmer deg for å klare det – det er styrke!

6. Hva gjør deg glad?
Knuse min kjære Thomas i løp ??
Har mannen min, barna mine og vennene mine det bra, da er jeg GLAD.

CogTHytteplan
Cathrine blir glad når Thomas har det bra, men også når hun knuser han i løp. Det kan av og til være en vanskelig balansegang, derfor må det også innimellom deles ut litt trøst. Som her på Hytteplanmila 2016, da Cathrine banket Thomas ned i støvlene på 10 km. (Men Thomas hadde nettopp perset han også, så akkurat her er det faktisk like mye glede som trøst.)

Publisert: 3.desember 2017