19.desember: Roger Christiansen
RogerNiagara
En av årets mange løps- og opplevelsesreiser for Roger og Yvette. Dette er i Niagara Falls på grensen mellom USA og Canada, der de løp halvmaraton i oktober.

1. Favoritt-treningsøkt? 
– Før jeg flyttet til Nøtterøy var favorittøkta en langtur i Lillomarka i Oslo. Nå har jeg ikke bodd her så lenge, så jeg har ikke rukket å få en favorittøkt enda, men jeg trives veldig godt med Tjømetreningene samt noen egenkomponerte økter. Men aller mest så elsker jeg konkurranser.

2. Hvis du skulle reist på klubbtur med TLK, hvor ville du dratt?
– 
Selv så har jeg veldig lyst til å delta i Reykjavik maraton og i Loch Ness maraton men det vil kanskje være en utfordring å få med veldig mange på sånn type tur? Så hva med Trondheim maraton i september?

3. Beste løpeminne fra 2017?

– Jeg har vært med i veldig mange løp i 2017, men det som betydde mest var kanskje Gran Canaria maraton i Januar, etter å ha vært syk og skadet i hele 2016 ble dette på en måte løpet der løpsgleden var tilbake fullt, og det ble pers på halvmaraton i samme slengen.
RogerTenerife
Dette er ikke fra Gran Canaria i januar, som Roger nevner som det mest betydningsfulle løpet i 2017, men derimot fra en annen av Kanariøyene, Tenerife i november.

4. Mål for 2018?

– Målet er å løpe like mange konkurranser i 2018 som i år (det er mange), samt å senke persene på 5 k, 10 k og halvmaraton betraktelig.

5. Livsmotto?
– Her må jeg melde pass, har egentlig aldri tenkt på det.

RogerUSA
Roger og Yvette har vært på mange løpsreiser i år. Her deltok de i fjell-løpet Run the Rocks i Rocky Mountains, Colorado. Løpet startet på 2000 moh og gikk opp og ned hele veien. Roger vant klassen sin og ble nr. 27 av totalt 200 deltagere.

Publisert: 19.desember 2017