{flike}

IMG 0442Lørdag 7.mars var en dag mange TLK’ere hadde gledet seg til. Løpedronninga Ingrid Kristiansen hadde tatt turen til Tjøme for å holde foredrag samt gjennomføre en treningsøkt med klubbens medlemmer. Foredraget var også åpent for utenforstående, og totalt hadde 33 nysgjerrige mosjonister funnet veien til Bjørnevåg Grendehus for anledningen. 23 av disse ble også med på treningsøkta som for dagen skulle bestå av intervalltrening.

Det ble en flott dag for alle som hadde møtt opp. Foredraget var underholdende og engasjerende, og intervalltreningen ble gjennomført under kyndig veiledning. Ingrid er opptatt av at intervallene ikke skal løpes for hardt og for langt, men derimot forholdsvis korte og kontrollerte drag på og rundt terskelpuls. Etter et kvarter med rolig oppvarming ble det løpt kortintervaller i forskjellige varianter, både flatt og i bakke. Ingrid var pådriver og motivator, og ga gode råd og tips underveis.

Jeg tror vi uttaler oss på vegne av de aller fleste, for ikke å si alle, når vi sier at det ble en svært vellykket dag. Ingrid er en flott og inspirerende dame som gir av seg selv og øser av sin kunnskap. Virkelig en dag i motivasjonens og løpegledens tegn.

Det ble tatt mange fine bilder underveis, se bildegalleriet.
Fotograf: Stine Skog Hansen