bakgrunn2{flike}

2015 kommer til å bli et aktivt år for medlemmene i Tjøme Løpeklubb! Det vil si, det kommer til å bli akkurat så aktivt som man selv vil. For det er fortsatt sånn at det er helt valgfritt hva, og hvor mye, man ønsker å være med på. Det er faktisk så fritt at man ikke engang trenger å være medlem i klubben for å være med på fellestreningene våre. (Men da får man heller ikke nyte godt av disse medlemsfordelene…og flere kommer) 🙂

Her følger en kjapp gjennomgang av hva som skjer i Tjøme Løpeklubb i tiden fremover, både egne aktiviteter og arrangementer, men også eksterne løp og konkurranser. Dette for å gi informasjon, og gjerne INSPIRASJON, til andre som kanskje også går med tanker om å melde seg på løp, men som ikke har våget å ta skrittet helt ut ennå.

Egne arrangementer

Først og fremst må det nevnes at Tjømekarusellen ruller ufortrødent videre med arrangementsdatoene 15.februar, 22.mars, 19.april, 24.mai og 14.juni.

Mars

Lørdag 7.mars kommer Ingrid Kristiansen til Tjøme for å holde et motivasjonsforedrag for oss. Det blir et feiende flott foredrag rettet mot mosjonister, fra en av Norges største idrettsutøvere gjennom tidene. Prisen blir lav – 200 kroner for medlemmer, 300 kroner for ikke-medlemmer. Invitasjon kommer.

Ingrid-Kristiansen-portrett

Juni

Årets klubbmesterskap på bane avholdes lørdag 6.juni – forutsatt at vi får låne friidrettsbanen på enten Nøtterøy eller Greveskogen den dagen. I fjor hadde vi en super dag i oktober på Nesskogen idrettspark hvor både store og små fikk prøve seg på forskjellige distanser. I år gjentar vi suksessen, men legger arrangementet til juni og håper med det at det kan bli shorts og t-skjorte-vær.

Juli

Man får ikke mer moro enn man lager selv. Derfor drar vi i gang «Mesternes Mester – TLK-style» for de som er hjemme og ikke har noe bedre å gjøre i sommerferien. Noe gøy må jo vi som ikke skal reise bort også ha. Konseptet kan minne litt om NRKs populære lørdagsunderholdning, men med enkelte lokale tilpasninger. Vi dropper reisen til Sicilia, men holder oss på nydelige Verdens Ende. Vi dropper også natt-test og hjemsending, men beholder konkurranseaspektet med øvelser av fysisk og mental karakter. I god TLK-tradisjon pakker vi alt sammen til én dag hvor vi starter med konkurranser og avslutter med god mat og drikke. Dagens vinner, altså mesternes mester, får sitte ved bordenden og nyte alles beundring 🙂

90-grader-01Motbakkeløpbbq2

Løp

Og hva så med eksterne løp og konkurranser? Jo, det er mange i Tjøme Løpeklubb som liker å konkurrere. Mål er satt opp, planer er lagt og påmeldinger er sendt både hit og dit. Vi tar det i kronologisk rekkefølge:

Februar

Allerede lørdag 14.februar løper Caspar 50 km ultraløp innendørs på Bislett. Ikke så mye å si om sånn galskap, annet enn lykke til!

Mars

Siste helgen i mars reiser Jan til Polen for å delta i Warszawa halvmaraton hvor han har vært med mange ganger før. I fjor ble han syk dagen før løpet og kunne ikke være med. Vi krysser alle fingre og tær for at det går bedre i år.

April

Lørdag 11.april drar flere til Holmestrand for å delta i et bredt spekter av distanser, alt fra 5 km til maraton. I skrivende stund er TLK klubben med nest flest påmeldte deltakere, og tar vi bort Hydro (som er hovedsponsor og har 400 ansatte) så er vi størst! 🙂

holmestrand

To uker senere, den 25.4, løper Caspar Sentrumsløpet (10 km) i Oslo i et forsøk på å løpe mila under 40 minutter for første gang. Vi har stor tro på at det kan skje!

Samme dag deltar Hilde Stegen i Bergen City halvmaraton, et løp (og en by) hun for øvrig skryter mye av 🙂 Hvis det er noen som skulle befinne seg i Bergen på det aktuelle tidspunktet så er dere herved utfordret…

Mai

hks-hks15Så er vi over i mai. Lørdag 9. arrangeres Holmenkollstafetten og vi stiller med 2 eller 3 lag, avhengig av interesse. Tanken er også å få til noe sosialt på kvelden, dersom sosialkomitéen klarer å finne på noe gøy… Men først må vi kanskje finne en sosialkomité, noen frivillige?

To uker senere går Ecotrail Oslo av stabelen! 18, 45 eller 80 km terrengløp i Oslomarka. Mykt underlag og vakker natur (nesten) hele veien, for en herlig dag det skal bli! Vi har naturligvis deltakere på alle distanser…

Juni

Lørdag 6.juni, samme dag som klubbmesterskapet, stiller John til start i Nibbeløpet, et 21 km langt motbakkeløp(!) i vakre Geiranger. Beklager datokrasjen John, men undertegnede er regjerende klubbmester på 800 meter, og er allerede godt i gang med planleggingen for å bevare tittelen…

Siste lørdag i juni går Kristinaløpet i Tønsberg (5 og 10 km) hvor vi satser på god representasjon fra klubben.

Var det da noe vi hadde glemt? Ja, det er det helt sikkert, men det får vi heller komme tilbake til. Si gjerne fra om løp dere skal være med på, vi synes det er gøy å følge dere!

Vi håper og tror at 2015 blir et fantastisk år for Tjøme Løpeklubb med fokus på god helse, sosialt samvær, fine treningsøkter og morsomme konkurranser!

Fritidsproblemer? Klikk her