{flike}

terminSommeren er ikke over riktig ennå, men det er allikevel på tide å kikke litt på terminlista over høstens mange aktiviteter! Tiden er også inne for å sette seg noen fine høstmål 🙂

August melder sitt inntog allerede førstkommende mandag, og så tidlig som neste helg begynner kjente og kjære høstlige aktiviteter å stå i kø. Med andre ord ingen grunn til å deppe over at sommeren er på hell – høsten er nemlig et eldorado for den mosjonsinteresserte!

Først ut er Gråtassen og Hytteplantesten som arrangeres lørdag 6.august. Deretter går det slag i slag! Har du ikke noe ønske om å delta i mosjonsløp så er det alltid mulig å «bare» komme på trening. Hver tirsdag og torsdag kl 1900 har vi løpetrening for alle nivåer! Etter hvert kommer vi også til å starte opp med en ekstra treningsøkt på lørdager med fokus på styrketrening – og kanskje noe løping, hvis det er interesse for det. Kommer tilbake til dette.

Terminlista, som du finner i menyen under Arrangementer og Terminliste 2016, er delt inn i 3 deler, og fungerer som et oppslagsverk for arrangementer vi tror kan være av interesse for medlemmene våre.

1) Listen over eksterne løp er på ingen måte uttømmende, men er en oversikt over enkelte, utvalgte løp vi tror kan falle i smak. Det kan dreie seg om løp andre TLK-medlemmer enten allerede er påmeldt, eller løp noen vurderer å være med på. Er du interessert i å sjekke om andre TLK-medlemmer skal være med – klikk på arrangementet i lista og sjekk oppdaterte startlister. Er det løp du mener andre kan ha interesse av og som bør inn på lista? Ta kontakt så fører vi de inn.

termin2
Hytteplanmila var ett av fjorårets høydepunkter med 24 TLK’ere på startstreken.

2) Deretter følger en kort liste over høstens tre klubbmesterskap – alle på bane. Allround (og enkeltdistanser) lørdag 27.aug, 3000 meter tirsdag 6.sept og 10.000 meter søndag 9.oktober (siste søndag i høstferien). Distansene i allroundmesterskapet er 60m, 100m, 200m, 400m, 800m, 1.500m og 5.000m, mens 3.000m og 10.000m har fått egne dager. Vi har sagt det før, men det kan ikke gjentas for ofte: Glem at det er klubbmesterskap! Dette er først og fremst en morsom og litt annerledes dag på friidrettsbanen på Nøtterøy. Moro for alle, store og små!

termin3
Fra fjorårets klubbmesterskap på bane – rett og slett en morsom dag!

3) Til slutt i terminlista en oversikt over Tjømekarusellen og andre arrangementer vi arrangerer selv. Når det gjelder Tjømekarusellen er det foreløpig bare augustløpet som er terminfestet – de andre datoene legges ut straks de er klare. Søndag i uke 42 avrundes årets kulturuke på Tjøme som vanlig med Kulturstafetten som arrangeres for 3.gang. Og 3.juledag, som i år faller på en tirsdag, gjennomføres enda ett av årets høydepunkt – Tjøme på langs – winter edition!

Du finner hele terminlista her.

termin4
Årets vinterutgave av Tjøme på langs arrangeres 27.desember

Publisert: 27.07.2016