10.august 2014 {flike}

Det knyttet seg litt usikkerhet til om det i det hele tatt ville komme deltagere til tidenes første løp arrangert av Tjøme Løpeklubb – Tjømekarusellen, som vil være en månedlig happening fremover – eller om arrangørstaben bare ville sitte å blomstre for seg selv. Alltid et visst usikkerhetsmoment når man legger opp til drop-in påmelding, og himmelens sluser åpner seg bare en snau time før løpsstart. Men regnet dro, og løperne kom, og til slutt kunne man telle 24 deltagere til sammen på kort og lang løype.

Kort løype er en fin, liten runde på ca 2,2 km i området rundt Lindhøy, mens lang løype er ca 6 km og går via Gon, Golfbanen og Kjærlighetsstien før man returnerer til Lindhøy via sykkelstien langs Vestveien og Rødsgata. Det var henholdsvis 9 og 15 deltagere til start i dagens to løyper.

Til tross for stedvis våt og tung løype grunnet en god del millimeter nedbør det siste døgnet var det bare god stemning å spore blant dagens deltagere. Noen barnesykdommer var det nok, bl.a. så rakk ikke fotograf Stine Skog Hansen, som selv deltok på 2,2 km, til mål før vinneren av samme distanse, Jørgen Halvorsen, passerte målstreken som førstemann. Jørgen hadde satt på turboen og selv om Stine løp i mål som første dame litt etterpå så ble det altså ikke så mange bilder fra målpassering på den korte distansen. Ikke nok med at fotografen ikke var først i mål, hun var sliten også! En liten arrangørtabbe der altså.

I den lange løypa var det tidligere toppspiller i fotball, Per Egil Swift, og evigunge Kirsti Johnsen, som begge hadde tatt turen fra Tønsberg for å delta, som var raskeste mann og kvinne. For fullstendige resultater i Tjømekarusellens 1.løp, klikk her.

Neste løp arrangeres søndag 14.september, og da håper vi å se enda flere glade løpere på startstreken.
Bilder fra dagens arrangement finner dere nedenfor.

{flike}

{loadposition TK_2014_1}