14.09.2014 {flike}

kanaljogglogoDet har ikke bare vært mosjonsløp på Tjøme i dag. Der mange andre var opptatt med vår egen Tjømekarusell, hadde Georg Bryn tatt turen til Horten for å løpe terrengløpet Kanaljoggen. Det er bra, vi liker å være representert der det skjer! Georg melder om en hyggelig opplevelse, strålende vær, god stemning og mye folk langs løypa, tilskuere såvel som deltagere.

Kanaljoggen er en relativt lettløpt terrengrundløype på 2,5 km som løpes enten én, to eller fire ganger, avhengig av om man vil løpe 2,5 km, 5 km eller 10 km. Det er start og mål foran hovedtribunen på Lystlunden. Løypa går i en liten sløyfe inne på stadionområdet, før man krysser kanalen over til Karljohansvern, løper en liten runde i Hortensskogen og deretter tilbake til Lystlunden.

Georg startet på den lengste distansen og var kanskje litt usikker på formen før løpet, men kan si seg meget godt fornøyd med egen innsats. Målet var rundt 53 minutter, noe som i så fall ville gi ny pers. Resultatet ble 49:46 og en solid ny bestenotering. I og med at dette også er første gang noen fra Tjøme Løpeklubb fullfører et 10 km terrengløp så fyker tiden naturligvis rett inn som klubbrekord på distansen. Vi gratulerer!

Foto: Rett før start
10628612