{flike}

Den siste uken har det foregått en hel del på mosjonsfronten. Fornebuløpet, Jentebølgen, Ecotrail, Kristinalekene, motbakkeløp i Oslo og, ikke minst, vårt eget motbakke-/terrengløp på Tjøme. Klubbmesterskapet har fått sitt eget innlegg på facebook, og vi tar en kjapp gjennomgang av noen av de andre arrangementene her.

Fornebuløpet
Norges største midtukeløp med over 3000 påmeldte detakere, Fornebuløpet, gikk av stabelen torsdag 24.mai. Distansene er 3, 5 eller 10 km, og føler man seg litt ekstra eventyrlysten kan man kline til med alle tre! Yvette og Knut Ole hadde meldt seg på denne utfordringen, men angret nok litt da gradestokken begynte å nærme seg 30-tallet torsdag ettermiddag…

Men de kom seg suverent igjennom begge to! Yvette løp de tre distansene på hhv 14:59, 26:57 og 57:56, og klinket like godt til med en flott 4.plass totalt av alle kvinner som løp trippelen! Knut Ole noterte seg for tidene 13:47, 24:30 og 52:55 og kan også si seg godt fornøyd med medaljefangsten!

medaljer
Intet mindre enn fire medaljer på én kveld til Knut Ole og Yvette, som løp Fornebutrippelen.

5 og 10 km
På 10 km stilte Roger, Beathe og May-Lisbeth, mens på 5 km stilte Håkon, Jan Kristian, Geir-Morten, Bjørn, Jeanett, Cathrine og Beate. Det var mange som hadde god grunn til å være fornøyd. Ser man på TLK’s interne resultatoversikt var det mange som satte årsbeste på distansen. Det var godt og varmt, men som kjent skal man ikke klage på varmen når den endelig er her! (Men optimale løpeforhold var det ikke…!) 

Her finner dere en fullstendig resultatoversikt fra Fornebu, og her er en oversikt over TLKs klubbrekorder på alle distanser i Fornebuløpet.

Det var et flott arrangement, suverent arrangert og fantastiske fasiliteter i Telenor Arena. Såpass bra at vi vurderer å flytte Skjærgårdsløpet til Fornebu neste år 🙂

Ecotrail Oslo
Vi flytter oss til lørdag. Mens vi andre lekte oss med en relativt kort og grei distanse under klubbmesterskapet på Tjøme, var det fem andre som la ut på vesentlig lengre turer i terrengløpet Ecotrail i Oslo.

To som debuterte på ultradistansen 50 km var Rune og Jørn. Rune var ikke snauere enn at han løp de 50 kilometerne i delvis krevede terreng på 4 t 46 min og ble nummer 6 i klassen. Jørn konsentrerte seg på sin side om å fullføre i varmen. Begge gjennomførte med stil! Et rungende høyt GRATULERER til begge!

Så hadde vi to som løp 31 km, nemlig Frank og Victoria. Frank løp på 2.42.43 og tok en knallsterk 3.plass i klassen. Victoria valgte å ta det rolig i varmen og måtte også flere ganger trå støttende til og hjelpe løpere som fikk problemer. «Er det en lege i løypa?» Ja, det var det visst! Flaks for løperne, og ikke minst arrangøren, som ellers melder om et rekordstort antall løpere som valgte å bryte, eller ikke startet i det hele tatt.

En som aldri slutter å imponere er Håkon som løp 21 km, den distansen med flest deltagere, på sterke 1.28.35. Soleklar klasseseier med nesten 20 minutter til nestemann på lista! Dette kun to dager etter at han løp 5 km på sterke 18:49 på Fornebu. 

Alle TLK-resultater finner dere her (klikk).
TLK løyperekorder her (klikk).

Grefsenkollen Opp
Det er ikke bare på Tjøme vi har arrangert motbakkeløp i helgen. Årets løperpar i 2017, Yvette og Roger, dro til Oslo for å delta i motbakkeløpet Grefsenkollen Opp. Løpet er 4,5 km langt og har 270 høydemeter. Jada, det er bakker i Oslo også, og de er faktisk enda lengre og enda brattere enn på Tjøme! Flott innsats av Roger og Yvette.

Resultater her.

RogerYvette

Publisert: 27.mai 2018