{flike}

IMG 3001 s
Flere TLK’ere var i aksjon i går. Cathrine, Beathe, Georg og Thomas løp Kystleden halvmaraton fra Horten til Tønsberg, mens May-Lisbeth løp 20 km i byen Milzkalne i Latvia. Felles for begge løpene er at de foregikk i terrenget og at løypetraséene ikke er av de enkleste.

May-Lisbeth fullførte en meget tøff terrengløype i Latvia, og var naturlig nok strålende fornøyd etter løpet. Flere bakker, hinder og tungt underlag, og bildene fra løpet vitner om en kraftanstrengelse. May-Lisbeth har jobbet målrettet gjennom det siste året, og løpet i går var i så måte en bekreftelse på at hardt arbeid gir resultater. Mestring i praksis!

På hjemlige trakter bestemte Thomas seg først i går morges for at han skulle stille til start i Kystleden. Han har aldri før løpt halvmaraton i konkurransesammenheng og innrømte før start at han ikke helt visste hva han gikk til. Etteranmeldingen ble levert en drøy halvtime før start, men det viste seg raskt at bekymringene var grunnløse. Thomas løp like godt inn til en sterk 20.plass av 209 menn og nr 9 i aldersklassen. Tiden 1:34:13 er ny klubbrekord på halvmaraton terrengløp.

Beathe plasserte seg også på øverste 10% av resultatlista med sin 10.plass av 119 kvinner. 2.plass i aldersklassen med tiden 1:44:06, også det ny klubbrekord. Med 1/4 premiering i alle aldersklasser ble det premier til både Thomas og Beathe.

Georg var litt bekymret for manglende treningsgrunnlag, men vel i mål kunne han vise til en tid som var ca 2 og et halvt minutt bedre enn i fjor. Og det med krampetendenser og nedsatt fart de siste 4 kilometer.

En annen som var veldig spent var Cathrine. Dette var debuten på halvmaraton, og med løypetraséen i bakhodet var tiden underordnet. Målet var hele tiden å fullføre. Med en fornuftig og kontrollert åpning ble kilometer etter kilometer forsert på imponerende vis, og Cathrines første halvmaraton ble til slutt et faktum! Det er fantastisk morsomt å se noen jobbe så hardt for å nå et mål, og så til slutt nå det!

Super innsats av alle sammen! Tjøme Løpeklubb er stolte over å ha så flotte utøvere i klubben! Se bilder fra både Milzkalne og Kystleden i galleriet under. Alle foto (unntatt det fra Latvia…): Stine Skog Hansen.

Publisert: 23.aug 2015