{flike}

12025403Flere TLK’ere har vært i aksjon i helgen. På søndag var det både Kanaljogg i Horten og halvmaraton i København. I tillegg har Jan vært i Polen og løpt halvmaraton, men her har vi foreløpig ingen resultater.

I Horten stilte familien Sandsland Bjørnestad opp kvinnesterke til årets utgave av Kanaljoggen. Cathrine løp 10 km, Frida 2,5 km og Siri-Emilie barneløpet på 650 meter. Det ble ny pers for Cathrine på 10 km og en sterk 3.plass av 10 i klassen. Hun legger seg også pent til som ny klubbrekordholder på Kanaljoggen. Gøy var det også for de minste. Siri-Emilie (8 år) løp fort og ble belønnet med premie og is, mens Frida (11 år) ble annonsert av speaker som «ei sprek jente fra Tjøme Løpeklubb», morsomt med litt oppmerksomhet! En annen som deltok, og som også ble lagt merke til av speaker, var Bjørn Skotte. Han løp fort, som Cathrine ble det både ny personlig rekord og ny klubbrekord på Kanaljoggens 10 km. En flott 4.plass i klassen og 5.plass totalt.

Sistemann som var i aksjon på søndag var Håkon Bull. Han hadde reist utenlands for å delta i København halvmaraton sammen med alle verdensstjernene. Et stort arrangement med totalt 24000 løpere. Løpet ble vunnet av Bedan Karoki Muchiri fra Kenya på tiden 59:14, ikke så verst til å være halvmaraton, faktisk var det årsbeste i verden. Men Håkon gjorde seg ikke helt bort han heller. I regn og motvind, mye likt Vestfold Maraton, var farten høy fra start. 5 km ble passert på 19:07 og 10 km på 38:10! I mål ble tiden 1:21:58, noe som holdt til en råsterk 14.plass av 1279 i klassen. Snittfart 3:53 pr km, et tempo flere av oss sliter med å holde på laaangt kortere distanser enn en halvmaraton! Ny personlig rekord og ny klubbrekord på distansen.

Se bilder fra Kanaljoggen i bildegalleriet under. Bildene er stjålet rått og brutalt fra den enkeltes private fotoalbum (facebook). Fant ingen bilder av Håkon så her bruker vi et arkivbilde fra Vestfold Maraton. Samme mann, samme drakt, samme type vær.

Publisert: 14.9.2015