Elisabeth Tjugen
Elisabeth meldte seg inn i klubben høsten 2015 og sier at motivasjonen har økt og at løpingen har blitt mer givende og morsom etter at hun begynte å delta på fellestreninger i TLK. Bedre skussmål går det vel nesten ikke an å få, så det setter vi naturligvis stor pris på. Hyggelig at vi kan bidra! Under kan dere lese om målene hennes fremover.

Mål for 2016?

Jeg er en løper som ofte legger meg i komfortsonen og har vanskelig for å få opp farten og holde den der… mitt svakeste punkt. Jeg har meldt meg på Oslo halvmaraton og mitt ønske der er å ha følelsen at det er gøy å jogge, få en god tid og at løpingen går «lett»…
I fjor løp jeg på 1.52.42, og det var tungt… hvis løypa er som i fjor har jeg et ønske om å løpe på 1.48.

Jeg har satt av datoen for Holmenkollstafetten. Det grugleder jeg meg til. Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i konkurranser, men har nok skjønt at jeg må ha noen løp bak meg hvis jeg skal nå mine mål. Tror nok jeg kommer til å melde meg på flere løp i 2016.

Mitt største mål er å fullføre New York maraton før jeg blir 50…så har noen år til da. Men skjønner at jeg må begynne snart siden det er lang venteliste….