IMG 3880
Cathrine debuterte på halvmaraton i den relativt tøffe traséen fra Horten til Tønsberg (Kystleden halvmaraton) i august i fjor og har planer om å gjenta løpeturen i år. Hun var en av de i klubben som deltok på aller flest løp i fjor, se liste under.

Mål for 2016?

Mål er å delta i like mange fine løp som jeg gjorde i 2015, og i klubbens mange fine arrangementer.

(2015 April – Oktober:
– Holmestrand maraton 10 km
– Holmenkollstafetten 1,6 km
– Skjærgårdsløpet 10 km
– Kristinaløpet 10 km
– Havnaløpet 10 km
– Kystleden 1/2 maraton
– Klubbmesterskap motbakke 3 km
– Vestfold maraton stafettlag 3,9 km
– Kanaljoggen 10 km
– Re-mila 10 km
– Skjørteløpet 10 km
– Hytteplanmila 10 km
– Kulturstafett 1 km + løpekarusellen 2,2 km og 6,1 km + Tjøme på langs 14 km)

Nytt i år blir Beitostølen 1/2 maraton. For å legge litt press på meg selv så er det forbedring av tidene og aller mest Kystleden så nær 2 timer. Men alt avhenger av pollen, varmen, dagsformen, så da kan det hende at det å fullføre og ha det gøy blir viktigst.

Det beste av alt er at barna mine deltok på mange av disse løpene og vil delta igjen. GØY å dele denne løpegleden med mannen min og barna våre 🙂

Jeg er også litt nysgjerrig på triathlon, mulig jeg trener litt på det og lærer meg å svømme. Hvem vet, kanskje et mål for 2017?