BS
1. Beskriv deg selv med 3 ord?

Engasjert, Livsglad, Søkende.

2. Favorittmat?

Hvor mye spalteplass har jeg :-). Laks i form som selv jeg kan lage! Oppskrift kan sendes. Ellers så er vel smågodt jo også et fullverdig måltid :-),….eller?

3. Drømmejobb?

Vokalist eller gitarist i et suksessrikt rockeband eller puddelrocker på 80-tallet. Vært helt konge. Eller så henger jo gravemaskinfører eller lastebilsjåfør høyt. Er vel også meget glad i å bygge/prosjektere hus.

4. Drømmeferie?

2 uker til USA hvor vi besøker både øst- og vestkysten med familien. Har gjort dette i jobbsammenheng før, men vil gjerne få med familien på neste tur.

5. Beste idrettsøyeblikk?

For å få mest nytte og glede av disse øyeblikkene, velger jeg meg alle treningsturer som gir meg en herlig naturopplevelse. De er de beste alle sammen.

6. Verste idrettsøyeblikk?

Er de øyeblikkene alle andre opplever, som ikke kan bedrive idrett fordi de er syke eller har andre hindringer. Da blir mine øyeblikk av negativ karakter uvesentlig 🙂

7. Favorittløpesko?

Jeg liker trenden til at skoprodusenter skifter fokus fra helløping og fulldemping til å gi foten mer naturlig steg. Derfor er jeg nå veldig glad i Altra sko fra Altra Running. Kan bestilles på nett.

8. Favorittøkt?

En herlig godtepose å dykke ned i her, men velger jeg kun 1 økt for løping så er det korte intervalløkter på bane.

9. Forbilde?

Min mor og alle andre ekte mennesker som er blottet for kynisme og vulgariteter.

10. Mål for 2015/2016?

Jobber alltid målbevisst og de som følger meg på FB på OverKroppen vet at målet for 2015 var under 40 på mila blant annet. Det er nådd 🙂

Videre har jeg et skimål som skal slås i 2016. Skal under 2 timer på Skarverennet. Et renn jeg har gått i konkurranse og som trimutøver i mange år (beste notering er 2,12 i 2014).

For løp i 2016 skal jeg delta på flere 5000 m og vil gjerne klokkes under 18,30. På 10000 vil jeg klokkes under 38,20. For sprint triatlon så er målet å forbedre resultatet både i totaltid på HIT`n og på Tønsberg ByTri, men spesielt bedre tiden på svømmingen.

Ønsker også å delta på maratonløp igjen. Kommer tilbake på dette på egen FB side OverKroppen. Andre mål er å delta på flest mulige konkurranser, da jeg ser for min del at dette er en fin motivasjonsfaktor for å holde fokus på trening og fremgang. Gleder meg også til karuseller i TLK-regi for 2016.

B S
Tøff mann i tøft klubbtøy.

{flike}

Publisert: 7.okt 2015