{flike}

ik2Vi tar nå opp bestilling på klubbtøy. Bestillingsfrist settes til tirsdag 5.juli! Levering i september. Produkter og priser kan ses nederst i artikkelen. Det er som vanlig satt et minimumsantall fra leverandøren på 5 stk før produksjon iverksettes. Bestilling sendes pr mail til: post@tjome-lopeklubb.no eller som en kommentar på facebook. Pass på at du får en bekreftelse på at vi har mottatt din bestilling.

Størrelser og prøving

Tøyet er forholdsvis normalt i størrelsen. Størrelsestabeller finner man på nettsidene til Trimtex. Spør gjerne hvis du er usikker.

Det blir mulighet for prøving av tøy på følgende tidspunkter:

– Søndag 3.juli kl 1030-1100 på parkeringsplassen på Tjøme Ungdomsskole (før Trimkassemaraton)
– Tirsdag 5.juli kl 1830-1900 ved Tjømehallen (før trening).

Ta kontakt hvis ingen av tidspunktene passer så finner vi en annen løsning.

Kolleksjon og priser

Merk at selv om bestillingsantallet må være minimum 5 stk pr herre- og damemodell, så er prisnivået beregnet slik at herre- og damemodeller teller sammen. Dvs at 5 herre + 5 dame (av samme produkt, f.eks jakke) = 10 stk, som da gir prisnivå 10-19 stk.

priser2016

NAVN kan bestilles på Run trøye og singlet mot et pristillegg på 100 kroner.

Treningsbuksa er helt sort og uten TLK-logo. Denne tar vi med som et suppleringsprodukt for de som ønsker en hel treningsdress.

I utgangspunktet kan alle produkter leveres i både herre- og damemodell, men vi trenger som nevnt minst 5 stk av hvert produkt før Trimtex produserer. På enkelte produkter har det vist seg vanskelig å komme opp i minimumskvantum på både herre- og damemodell (f.eks singlet), så da blir alternativet enten å bestille en felles modell, eller spare bestillingen til neste gang og se om det er flere som vil ha da.

Som vanlig tar vi en oppsummering når bestillingsfristen nærmer seg slik at vi får en viss oversikt over hvilke produkter som er i «nærheten», og hvilke som er i «faresonen».

Publisert: 27.06.2016