Da åpner vi for en ny runde med klubbtøybestilling. Trimtex er fortsatt leverandør, og som vanlig er det et felles minimumskvantum på 5 stk pr produkt før produksjon blir iverksatt. (10 stk for pannebånd). Vi gjør opp status mot slutten av bestillingsvinduet og bekrefter hva vi får bestilt/ikke bestilt.

Merk at denne bestillingen gjelder det vanlige blå klubbtøyet vårt, ikke den hvite jubileumstrøya.

Bestillingsfrist fredag 15.januar. Levering ca mars.

Det blir dessverre ikke anledning til å prøve tøy i år pga koronasituasjonen.

Bestilling og spørsmål sendes til vår klubbtøyansvarlig Yvette Christiansen på messenger eller e-post: yvettechri@hotmail.com, eller i facebookgruppa vår, under innlegget som handler om bestilling av klubbtøy.

Ved bestilling: 

1) Oppgi produkt og størrelse.
2) Spesifiser dame- eller herremodell (om du f.eks bestiller for noen andre).
3) Gi beskjed om du vil ha navn på ryggen. (Mulig på Run trøye og singlet).
4) Spesifiser i så fall hvilket navn (fornavn, etternavn etc).

Full kolleksjon og priser finner du her:

Kolleksjon og priser

(Nederst på denne linken finner du også en oversikt over restlageret vårt, som det går an å bestille fra).

Produkter: 

Se nærmere beskrivelse av produkter og størrelsestabeller på www.trimtex.no. Søk etter produktnavn, f.eks “Run t-skjorte”, “Run singlet”, “Trainer treningsjakke” osv. Derifra finner man også størrelsestabellene.

Om størrelser:

Tøyet er i utgangspunktet ganske normalt i størrelsen, men vær obs på at RUN T-SKJORTE (den vanligste løpetrøya vår) og FLEX GENSER kan oppleves som litt smalere/trangere enn øvrige produkter. Foretrekker du mer løstsittende treningstøy kan det være et tips å gå ett hakk opp i størrelsen på denne trøya.

Plaggene kommer i både herre/unisex eller damemodell. Damemodellen har litt mer innsving enn herre/unisex. Alle herre-/unisexmodeller kan fint brukes av damer, men da må man antagelig gå et hakk ned på størrelsen ift en ren damemodell. Se størrelsestabellene!

Størrelsesinndeling:

Junior (JR): 130-160 cm
Herre/Unisex (M): S-3XL
Dame (W): XS-XXL
Luer: 56/S – 57/M – 58/L – 59/XL
Panneband: 56/S – 58/L