IMG 851812.juli 2014 {flike}

I stekende sommervarme har det forholdsvis nystartede, lokale mosjonsløpet Rica Havna-løpet (arrangert første gang i 2012) gått av stabelen i dag. Så varmt var det faktisk at man nesten (men bare nesten) var litt glad for en bitte liten kjenning med den gode, gamle fotbetennelsen, slik at man ikke helt turte å ta sjansen på å stille til start. Heldigvis har vi mange lojale våpendragere i Tjøme Løpeklubb slik at TLK nok en gang var representert idet startskuddet gikk.

Løypa på Havna er forholdsvis tøff og kan lett sammenlignes med f.eks BDO-mila i Tønsberg for de som er kjent med det løpet. Man skal bl.a. opp den fryktede Toråsbakken før man løper litt på skogssti, deretter ned til hovedveien, så opp en liten knekker (som er mer enn tøff nok når man allerede har kjent på syra i noen kilometer), før man avslutter med en liten runde inne på campingen på Havna.

Ikke desto mindre imponerende da at klubbens 3 deltagende medlemmer stilte opp med hver sin fantastiske prestasjon. Jeanette perset med tiden 29:18 i det som antakelig er den tøffeste 5 km-løypa hun har løpt i konkurranse, mens Caspar og Ole Henrik klinket til med råsterke tider på hhv 19:49 og 20:31. Det holdt til hhv klasseseier og 2.plass, begge i klasse 30-34 år, for klubbens to aller ferskeste medlemmer.

Se bilder for god stemning. (Foto: Stine Skog Hansen)
{flike}
IMG 8535
IMG 8745
IMG 8673

IMG 8838

{flike}