{flike}

Onsdag 11.mars ble det avholdt årsmøte i klubben. 13 personer hadde møtt opp for en gjennomgang av årsberetning og årsregnskap for 2014, samt forslag til budsjett for 2015. Videre ble det diskutert et eventuelt medlemskap i Norges Friidrettsforbund. Det ble også bestemt årskontingent for 2016, samt foretatt valg av diverse posisjoner i styret. Møtereferat/protokoll fra møtet ligger under menypunktet «Om klubben». Avslutningsvis ble årets løpere for 2014 bekjentgjort.

Og årets løpere i TLK det herrens år 2014 ble…

IMG 0567
Jeanette Tranberg og Jan Jørgensen

Styrets begrunnelse – Jeanette:

Helt siden oppstarten av Tjøme Løpeklubb har Jeanette hatt bra fremmøtestatistikk på fellestreningene våre. Hun er alltid blid og positiv, skryter ofte av andre og bidrar til å holde humøret oppe i gruppa.

Gjennom sitt omsorgsfulle vesen er hun flink til å ta ansvar for andre og viser et spesielt ansvar for de unge.

Som løper har Jeanette hatt stor fremgang. I Tjømekarusellen litt over 5 % forbedring i løpstiden fra august til september, og på 10 km ca 7,5% forbedring fra september til oktober – fra 59:29 i Oslo Maraton til 55:00 på Hytteplanmila.

Hun hjelper gjerne til der det trengs. I løpet av de 6 månedene vi eksisterte som klubb i 2014 hadde hun rollene som løper, heiagjeng, løypevakt, vaffelsteker, kakebaker, massør mm. Hun hadde egentlig tenkt å løpe Kulturstafetten, men stilte velvillig opp som løypevakt på kort varsel da vi plutselig trengte flere funksjonærer. Hun var med på begge dugnadene våre i 2014, både Tønsberg Bytri og Xterra Swimrun, og har på den måten bidratt stort til å skaffe penger til klubbkassa. I Tønsberg var hun myndig løypevakt, og i Swimrun gjorde hun seg såpass bemerket at det gikk gjetord om innsatsen på deltakernes after race-party. Det gikk rykter om ei som ga massasje og smørte inn såre kropper med vaselin… Bare at det var ikke rykter, det var sant!

Styrets begrunnelse – Jan:

Det er flere likheter mellom de to prisvinnerne. Begge to var med på å stifte klubben i juni 2014. Jan har, i likhet med Jeanette, hatt solid oppmøte på trening. Han er også opptatt av at alle skal ha det bra, og han passer alltid på at alle har noen å løpe sammen med. Han danner gjerne baktroppen hvis han ser at det er noen som blir hengende etter.

Han er ikke så opptatt av tider og resultater, men mer av den gode løpsopplevelsen. Når det er sagt så løp han Kristinaløpet i juni 2014 på godt under 50 minutter.

Jan gjør ikke så mye ut av seg, spesielt ikke i negativ retning, og er sånn sett en drøm å ha som klubbmedlem. Han hilser på alle han møter når han er ute på løpetur og er således en usedvanlig god ambassadør for Tjøme Løpeklubb. Det har vi også fått tilbakemeldinger på fra folk utenfor klubben.

Han har en ambisjon om å løpe til han er 90, og er ellers mest kjent for den legendariske uttalelsen da han fant ut at vi skulle legge fellestreningene våre på tirsdag og torsdag: «Ja, men det passer jo fint, for i dag så løper jeg på mandag, onsdag og fredag!»

Jeanette og Jan fikk hver sin glassplakett med teksten: «Årets løper – 2014 – Tjøme Løpeklubb». Vi gratulerer!

Les dokumenter fra årsmøtet her…

Her er et bilde av Roar og Geir-Morten da årsmøtet var på sitt mest spennende.
IMG 0557